با سلام و عرض ادب
لطفا بفرمایید چطور می توانم ستون "نام نویسنده" (مشخص شده در عکس زیر) را در یک مجموعه حذف یا مخفی کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام و عرض ادب
لطفا بفرمایید چطور می توانم ستون "نام نویسنده" (مشخص شده در عکس زیر) را در یک مجموعه حذف یا مخفی کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
واسه اینکه نام نویسنده نمایش داده نشود وارد مدیریت مطالب شوید و روی پارامترها کلیک کنید و سپس در صفحه باز شده گزینه " نام نویسنده " را روی مخفی قرار دهید و تنظیمات رو ذخیره کنید .
با این کار دیگه نام نویسنده نمایش داده نمی شود .
زندگیتان سپید
دروود
مدیریت > منوها > منو اصلی > منو مورد نظر > پارامتر ها
شاد و سلامت در پناه ایزد
متاسفانه هیچکدام از پاسخ ها جواب سوال من نبود . لطفا به عکس توجه فرمایید. میخواهم ستون مربطه حذف گردد یا نمایش داده نشود.
سلام
با استفاده از راه حل های بالا این کار امکان پذیر هست ، من به شما توصیه میکنم بیشتر دقت کنید.
به تصاویر زیر توجه کنید:
منظور شما همین تصویر هست دیگه؟
تصویر زیر مربوط به تنظیمات منویی هست که مطالب شما رو لیست میکنه:
![]()
عزیزم من میخوام عکس شماره 1 به عکس شماره2 تبدیل شود.
اگر مطابق فرمایش شما و دوستان عمل کنم اون ستون سرجای خودش باقی خواهد ماند و فقط نام نویسنده از بالای مطلب حذف خواهد شد.
لطفا متخصصان عزیز راهنمایی فرمایند. سپساگذارم.
![]()
سلام
تصاویرتون نمایش داده نمیشه.
به تصاویری که من در پست قبلی گذاشتم دقت کنید ، در تصویر اول اون ستون به کلی حذف شده.
سلام
دوست عزیز شما موراد گفته شده را با دقت اعمال کنید همینجوری که میخواهید میشود . ( به صورت واضح واسه شما توضیح دادیم )
در صورتی که بازم نتونستید یوزر و پس جوملاتون رو واسم پ.خ کنید تا اعمال کنم.
زندگیتان سپید
[quoteترو خدا یکی کمک کنه ][/quote]
دوست عزیز لطفاً ار اارسال ها بی محتوا خود داری کنید.
از شما خواسته شد تا به تصاویر دقت کنید ، تصاویری کمن گذاشتم دقیقاً همون چیزی هست که در تصویر شما ذکر شده و شما گفتید مثل همون میخواهید ، با روش های گفته شده اون ستون حذف شد.اگر مشکل دیگری دارید بفرمایید ، در غیر اون صورت با ارسال ها بی مورد تاپیک رو شلوغ نکنید.
دوست عزیز من از ورژن 1.5 استفاده میکنم که تصاویر شما متفاوت است.جالبه که مطالب پستهای قبلی خودتون رو هم تغییر میدید. از اینکه نمیتوانید مشکل منو حل کنید دیگه کلافه شدم. من حداقل 2ساله دارم جوملا کار میکنم و متوجه منظور شما هستم و شما متوجه منظور من نیستید. من میخواهم ستون نام نویسنده حذف شود همانطور که با فتوشاپ عکسش رو هم درست کردم و اینجا گذاشتم. شما میگی برو نام نویسنده رو مخفی کن ، خوب من قبلا این کارو انجام دادم و این کار فقط نام نویسنده را در بالای یا پایین مطلب حذف میکند نه اون ستونی که من بهش اشاره کردم. البته عکس اول شما درست است ولی روش اشتباه است.
اگر از متخصصان با تجربه تر بخواهید یک نگاه به مشکل من بیاندازند قطعا مشکل من به راحتی حل خواهد شد. در هر صورت من جسارتی به شما یا نظرتون ندارم و از توجه شما بسیار سپاسگذارم. موفق باشید
ویرایش توسط mehrdadkey2 : 10-27-2011 در ساعت 08:21 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)