-
در خواست شمارشگر تعداد باز دید کننده ها
سلام
راستش من تازه سایتمو اپ کردم و ماژول حاضران آنلاین فعاله. ولی می نویسه 30 نفر آنلاین! من که هنوز اسیتو به کسی معرفی نرکدم یا کاری نکردم چطوری ان 30 نفر ادرس سایتو پیدا کردنئ. این ماژول درست کار می کنه؟
اما در واقع من یادمه قدیما یه چیزی به نام google analyzor یا چیزی تو همین نام بود که در مدیریت تعداد بزدید رو نشون میداد. اما من در گوگل نسخه واسه 1.7 رو پیدا نکردم. میتونید کمکم کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-21-2011 06:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این نمونه ها رو بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در Google Analytics ساییتون رو ثبت کنید و خروجی رو یا در کد قالب یا به صورت ماژول دستی در موقعیت قالب قرار بدید.
در پناه حق
-
-
درود دوست عزيز ماژول خود جوملا درست كار نمي كند و خيلي بيشتر نشان ميدهد . شما مي توانيد از افونه هايي كه دوست عزيز اقا حميد معرفي كردن استفاده كنيد و يا از امارگير وبگذر كه امار گير خوب و با كارايي بالايي هست استفاده كنيد . با استفاده از امارگير وب گذر مديريت كاملي بر روي وب سايت خود خواهيد داشت اگر سوالي بود در خدمتم موفق باشيد
-
-
فقط در مدیریت می خوام ببینم. چیکار کنم؟ یا چه افزونه ای معرفی می کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)