سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: چیدمان بخش خبر

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

چیدمان بخش خبر

سلام دوستان
    من یه مشکلی با نحوه نمایش خبر تو سایت دارم اگه دقت کرده باشید حالت پیش فرض نمایش محتوا یا خبر در جوملا بصورت (متاسفانه نمی تونم عکس رو از کامپیوتر خودم ) آپلود بکنم نشون میده اما مثلا بخوام بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] البته شکیل تر و حتی مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار بدم باید چطوری این کار رو انجام بدم آیا افزونه ای این کار رو میکنه یا تنظیم خاصی داره در واقع بصورت جدولی که هر کدام از خبرها شکل و حالت خاص و زیبایی داره و همچنین بصورت زیر هم می باشد
    ممنون
    ویرایش توسط masood : 10-23-2011 در ساعت 08:03 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

جوملا دقیقاً به همین شکل هست ! اما این موارد در صورت عمده به قالب شما و طراحی قالب شما بر میگرده و اینکه چگونه جوملا را مدیریت کنید !

برخی از این امکانات و چیدمانها با قالب هستند و برخی از طریق ماژولها و پلاگینها و حتی در برخی شرایط شیوه ویراستاری سایت !!

چقدر با html , css آشنایی دارید و در چه حدی با جوملا آشنا هستید ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

4. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

مدیریت > منو ها > منو اصلی > پارامتر ها
    برای نمونه های که قرار دادید نیازی به افزونه نیست ( برای مطالب اصلی سایت )

شاد و سلامت در پناه ایزد

6. کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ممنون از شما دو عزیزی که جواب دادید ابتدا در مورد دومین جواب که مربوط به جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز می باشد عرض می کنم که این رو امتحان کردم یعنی از قبل تنظیم کرده بودم و منظور بنده بیشتر به قالب بر می گردد.
    اما در مورد سوال جناب آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز باید عرض کنم که بنده به حد کافی با htmlو css آشنایی دارم و قالب سایتم رو هم خودم طراحی کردم و فقط نتونستم که این قسمت رو خودم طراحی بکنم در واقع هیچ جا آموزشی راجع به اون پیدا نکردم لطفا در صورت امکان یک آموزشی در این مورد قرار بدهید.
    با تشکر

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    دوست گرامی شما برای هر کامپوننتی که در جوملا نصب هست میتونید ساختار خاصی برای قالبی که ایجاد کردید مشخص کنید.

بطور مثال برای کامپوننت content میتونید محتویات این کامپوننت که مربوط به قسمت html این کامپوننت هست را با نام پوشه همان کامپوننت در یک پوشه جدید به نام html در پوشه قالبتون قرار بدید و کاری کنید تا خصوصیاتی که مد نظر دارید را در آن داشته باشید.

ساخت قالبهای جوملا ساده هست اما باید شما بتوانید با html , css به خوبی کار کنید.

برای شروع بهتره که قالبهایی که سایت جوملارت ایجاد کرده را بررسی کنید. این قالبها دارای پوشه html هستند و نمونه خوبی برای ایده برداری شما.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست گرامی شما برای هر کامپوننتی که در جوملا نصب هست میتونید ساختار خاصی برای قالبی که ایجاد کردید مشخص کنید.

بطور مثال برای کامپوننت content میتونید محتویات این کامپوننت که مربوط به قسمت html این کامپوننت هست را با نام پوشه همان کامپوننت در یک پوشه جدید به نام html در پوشه قالبتون قرار بدید و کاری کنید تا خصوصیاتی که مد نظر دارید را در آن داشته باشید.

ساخت قالبهای جوملا ساده هست اما باید شما بتوانید با html , css به خوبی کار کنید.

برای شروع بهتره که قالبهایی که سایت جوملارت ایجاد کرده را بررسی کنید. این قالبها دارای پوشه html هستند و نمونه خوبی برای ایده برداری شما.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
    مهدی عزیز ممنون از راهنمایتون
    رفتم و یه چندتایی در شاخه تمپلیت و در پوشه html بودند رو دیدم خیلی برنامه نویسی داشتند حالا اگه یه دونه از اینا که ساده باشه و یا یه فایل آموزشی در این مورد رو معرفی بکنین ممنون میشم
    بازهم ممنون
    ویرایش توسط masood : 10-24-2011 در ساعت 12:09 PM