-
انتخاب زبان در نسخه 1.7
با سلام
من همه دستوراتی که در مورد نصب سیستم انتخاب زبان در اینجا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گفته شده را مو به مو انجام دادم ، اما باز هم امکان انتخاب زبان وجود ندارد !
ماژول در صفحه اول فعال میشود ولی منوی دارپ داون خالیست ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-23-2011 10:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
همینطور امروز دستورات این صفحه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و هم انجام دادم ، ولی فایده ای نداره !
-
-
سلام
اطلاعات نمونه در جوملا نصب شده یا خیر؟
بطور خلاصه مواردی که انجام دادید ذکر کنید.
در پناه حق
-
-
خواهش میکنم اینجا را ببینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یک چنین چیزی میخوام برای انتخاب زبان !
در ضمن در حال حاضر تصمیم دارم از نسخه 2.5 استفاده کنم ...
-
-
با سلام
اگه در ماژول انتخاب زبان هیچ زبانی را نشان نمیدهد یکی از دلایلش میتونه این باشه که شما برای هر زبان صفحه پیشفرض (خانه) جداگانه مشخص نکرده اید. این مورد رو چک کنید انشاالله مشکلتون حل میشه
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
فورا چک میکنم ، با سپاس ...
-
-
این پیغام رو ببینید : Notice: Undefined property: stdClass::$sitename in C:\wamp\www\Joomla1.7.5\plugins\system\languagefil ter\languagefilter.php on line 105
به محض اینکه پلاگین " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " رو فعال میکنم این پیغام خطا در صفحه اول نمایش داده میشه ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)