-
سلام .
برای قرار گرفتن فریم آبی رنگ در قالب پیشفرض باید پسوند کلاس ماژول منو را این قرار دهید _menu
و برای تغییر سایز و فونت و ...
اگر میخواهید فقط عنوان منو ها تغییر کنید این کد را در css.template قالب پیدا کنید و مقادیر تعریف شده را به دلخواه تغییر دهید .
div.module_menu h3 {
font-family: tahoma;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
color: #eee;
margin: -23px -4px 5px -5px;
padding-left: 10px;
padding-bottom: 2px;
}
و در صوتی که میخواهید کل منو ها تغییر کند این کد را ویرایش کنید .
h3, .componentheading, table.moduletable th, legend {
margin: 0;
font-weight: bold;
font-family: tahoma;
font-size: 1.5em;
padding-left: 0px;
margin-bottom: 10px;
text-align: left;
}
و بازم اگر خواستید روی تمام قالب تغییراتی این چنینی ایجاد کنید تگ body رو در اول سی اس اس تمپلیت ویرایش کنید
زندگیتان سپید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از vahid.exe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
10-26-2011 06:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
این مورد مربوط به خواص قالب هست
سوال جدید خودتون رو در تاپیک جدید مطرح نمائید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
با تشکر از ااین که من رو در سوالات مطرح شده راهنمایی کردید
یک سوال دیگر
آیا این فریم فقط برای ماژول منو عمل میکند چون برای ماژول آر اس اس خوان با تغییر گفته شده عمل نکرد
اگر بخواهم فقط برای یکی از منو ها تغییرات سایز و رنگ و غیره رو انجام بدم چکار کنم
و در آخر منبعی معرفی کنید برای بدست آوردن کدهای رنگهای بکار رفته در منوها و جاهای دیگه قالب
با تشکر
-
-
آیا این فریم فقط برای ماژول منو عمل میکند چون برای ماژول آر اس اس خوان با تغییر گفته شده عمل نکرد
سلام بله در این قالب فقط برای ماژول منو تعریف شده ، و برای دیگر ماژول ها در قالب پیشفرض چنین امکانی وجود نداره
اگر بخواهم فقط برای یکی از منو ها تغییرات سایز و رنگ و غیره رو انجام بدم چکار کنم
برای تغییر در فقط یکی از منوها کار یه خورده مشکل میشه و نیاز به دانش css و html داره
منبعی معرفی کنید برای بدست آوردن کدهای رنگهای بکار رفته در منوها و جاهای دیگه قالب
اگر منظور شما اینه که هر رنگ چه کدی داره باید به اینجا مراجعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
زندگیتان سپید
-
کاربر مقابل از vahid.exe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)