سلام. من هر قالبی رو نصب می کنم، این ارور رو میده:
خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد.
چرا؟ چکار باید کنم؟
اصلآ فولدر قالبها در cpanel چیه؟ میخوام قالبها رو از توی cpanel آپلود کنم، ببینم جواب میگیرم یا نه!

سلام. من هر قالبی رو نصب می کنم، این ارور رو میده:
خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد.
چرا؟ چکار باید کنم؟
اصلآ فولدر قالبها در cpanel چیه؟ میخوام قالبها رو از توی cpanel آپلود کنم، ببینم جواب میگیرم یا نه!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مطمئن هستید که قالب هایی که نصب میکنید مخصوص نسخه 1.5 جوملا هستند؟
قالب ها در پوشه templatesدر همان محلی که جوملای نصب شده وجود دارند.
سلام .
همانطور که دوستمون گفتند نیگاه کنید ببینید قالب مخصوص جوملا 1.5 است .
در صورت بلی بودن :
اگه فایل شما به صورت فشرده شده است قبل از نصب فایل رو از حالت فشرده خارج کنید .
و این نکات رو هم دقت کنید :
بسياري از کاربران جوملا همواره با اين خطا مواجه ميشوند براي همين تصميم گرفتم در مورد رفع اين مشکل مقاله اي بنويسم تا اين دسته از کاربران از سردرگمي نجات پيدا کنند و اين مشکل عمومي حل شود . اين آموزش را اولين بار مصطفي قلي زاده نوشت که من قصد دارم آن را کامل تر کنم . . در اين مقاله بيشترين امکاني را ممکن است شما اين خطا را دريافت کنيم بررسي ميکنيم و همچني راه حل هاي آن را براي شما ذکر خواهيم نمود!
اول از همه اين نکته رو بگم که براي ارور فايل XML پيدا نشد يا نميتواند فايل نصبي رو بيابد اين نکات رو در نظر بگيريد :
1- امکان داره فايل شما پوشه تو پوشه شده باشه ، يعني براي نصب اول بايد پوشه رو از حالت فشرده خارج کنيد و بعد فايل داخل بسته رو نصب کنيد
2- امکان داره فايل شما با جوملا سازگار نباشه و فايل XML وجود نداشته باشه
3- امکان داره فايل XML تکرار شده باشه
4- در بعضي از مواقع که به علت ناقض بودن فارسي سازي يا عدم فارسي سازي درست
5- امکان داره فايل شما براي نسخه هاي قديمي جوملا باشه و حتي با فعال بودن پلاگين ارث بري هم نصب نشه
6- پسوند فايل فشرده رو هم چک کنيد که درست باشه zip يا tar و ...،پسوند هايي مانند RAR قابل نصب نميباشند!
زندگیتان سپید
علاقه مندی ها (Bookmarks)