-
مشکل با کدهای html سفارشی
با جوملا 1.7 یه مشکلی دارم. تو سایت 360cities.net یک سری تصویر 360درجه وجود داره که میشه اونها را داخل هر سایت یا وبلاگی قرار داد. کافیه روی دکمه embed & share کلیک کنید تا یه کد بده و اون را داخل سایت قرار بدین. من این کد را توی ماژول html سفارشی قرار دادم. توی جوملا 1.5 به راحتی جواب میده. ولی جوملا 1.7 تصویر را نمیاره. کسی میتونه این مشکل من را حل کنه؟
مثال:
کد:
<p><object id="_360_krpano_id_186028" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="425" height="315" name="_360_krpano_name_186028"><param name="movie" value="http://www.360cities.net/javascripts/krpano/krpano.swf" /><param name="quality" value="autohigh" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="pano=http://www.360cities.net/krpano/external_embed/bonyad-nokhbegan-ostan-esfahan.xml&epd=http://www.360cities.net/data/embed/plugin_data/bonyad-nokhbegan-ostan-esfahan" /><param name="allowFullScreen" value="true" /></object><br /><a href="http://www.360cities.net/image/bonyad-nokhbegan-ostan-esfahan" title="panorama photos of Bonyad Nokhbegan Ostan Esfahan on 360cities.net">Bonyad Nokhbegan Ostan Esfahan</a> in <a href="http://www.360cities.net/area/isfahan-iran" title="panoramic images from Isfahan">Isfahan</a></p>
در قسمت مدیریت مطالب ف.یلت.رهای متن را هم خاموش کردم. ضمناً پلاگین ویرایشگر - TinyMCE را نمیتونم ویرایش کنم. هنگام ذخیره این پیغام را میده :
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /administrator/index.php could not be found on this server
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
ویرایش توسط varshabi : 10-17-2011 در ساعت 01:03 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-17-2011 01:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسختون. ولی من این مطلب را خونده بودم. اگه دقت کرده باشید توی سوال توضیح دادم که این کار ها را کردم. ولی پلاگین ویرایشگر - TinyMCE را نمیتونم ویرایش کنم. ضمناً آپشن های این ویرایشگر در جوملا1.7 با جوملا 1.6 فرق دارن
-
-
سلام
برای قرار دادن تصاویر پانوراما در سایت پلاگینی برای جوملا (تمام نسخه ها) موجود هست که میتونید استفاده کنید. panorama را جستجو کنید در افزونه های جوملا !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
به دلخواه انتخاب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
سلام
برای قرار دادن تصاویر پانوراما در سایت پلاگینی برای جوملا (تمام نسخه ها) موجود هست که میتونید استفاده کنید. panorama را جستجو کنید در افزونه های جوملا !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اتفاقاً قبلاً همه این افزونه ها را امتحان کردم. هیچکدوم برای نمایش تصاویر 180*360 مناسب نیست. فقط یه افزونه هست که با فرمت mov نشون میده که من عکسم jpg هست. ضمناً همین هم توی 1.7 کارنمیده.
مشکلی که توضیح دادم قابل حل نیست؟
-
-
تا زمانی که میشه از افزونه های خود جوملا استفاده کرد چرا کد قرار بدیم !؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این یک نمونه هست که در سایت خودش هم کار میکنه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این پانوراما هم فوق العاده هست ! (پشتیبانی از جوملا 1.7 هم میکنه!)
هر جفتشون فایل jpg رو هم ساپورت میکنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
تا زمانی که میشه از افزونه های خود جوملا استفاده کرد چرا کد قرار بدیم !؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این یک نمونه هست که در سایت خودش هم کار میکنه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این پانوراما هم فوق العاده هست ! (پشتیبانی از جوملا 1.7 هم میکنه!)
هر جفتشون فایل jpg رو هم ساپورت میکنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدی جون قربون شکل ماهت، من همه اینها را تست کردم. اولی تصاویر را فقط به چپ و راست میگردونه و عکسهای 360*180 را ساپورت نمیکنه. دومی روی جوملا 1.7 نصب میشه ولی کار نمیکنه. تو خود سایتش هم نوشته مخصوص 1.5
حالا چه اصراری هست که ما مشکل ویرایشگر - TinyMCE را حل نکنیم؟ اصلاً این افزونه ها برای وقتی هست که شما یه سورسی از اون پانوراما داشته باشی. من ممکنه بخوام توی سایتم پانوراماهای موجود در سایت 360cities را بذارم که خودم سورسش را ندارم. بنابراین فکر کنم هیچ چاره ای نیست بجز استفاده از اون کدی که خود 360cities گفته. خواهش میکنم اگه میتونید در مورد پیغام خطایی که نوشتم راهنمایی کنید.
خیلی هم ممنونم که این افزونه ها را پیدا کردین
-
-
سلام
دوست عزیز من مشکل شما رو دقیقا متوجه نشدم
خودم کدی رو که شما گذاشته بودید توی یه سایت قرار دادم و بدون مشکل اجرا شد تنها کالری که نیاز دارید اینه که در منوی "محتوا" -- "مدیریت مطالب" -- دکمه "انتخاب ها" رو بزنید و در تب "فيلترهای متن"، گروه مورد نظرتون رو "بدون فيلتر" کنید
-
-
در پست اول نوشتم که:

نوشته اصلی توسط
varshabi
در قسمت مدیریت مطالب ف.یلت.رهای متن را هم خاموش کردم. ضمناً پلاگین ویرایشگر - TinyMCE را نمیتونم ویرایش کنم.

نوشته اصلی توسط
sahama
تنها کالری که نیاز دارید اینه که در منوی "محتوا" -- "مدیریت مطالب" -- دکمه "انتخاب ها" رو بزنید و در تب "فيلترهای متن"، گروه مورد نظرتون رو "بدون فيلتر" کنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)