-
کارایی جوملا در استفاده از بانک های اطلاعاتی
سلام به همه دوستان
راستش من تازه میخواهم کار با جوملا را شروع کنم، تو این چند روز هم آشنایی های اولیه رو به دست آوردم
فقط یک سوال تو ذهنم هست که ممنون میشم کمکم کنید، اون هم این که جوملا برای طراحی سایت هایی که نیاز به گزارش گیری و ارتباط خوبی با دیتابیس دارند کاراییش چطوری هست، منظورم سایت هایی هست که امکان جستجو و تعریف کوئری از دستابیس رو دارند. چون ما میخوایم سایتی رو راه اندازی کنیم که نیاز داره اطلاعات نسبتاً زیادی در بان اطلاعاتیمون داشته باشیم و کاربران بتونند با جستجو بر اساس علائق خروجی های مناسب رو بگیرند.
البته شاید در این زمینه کامپوننت های هم وجود داشته باشه که من از اون بی اطلاع هستم
ممنون میشم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-26-2011 09:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بله جوملا به خوبی ساپورت میکنه . از این نظر مشکلی وجود ندارد .
در صورتی که میخواهید در این زمینه کامپوننت به شما معرفی شود لطفا یه خورده دقیق تر بگید که نیاز های شما چی هستند ؟
تا دوستان بتونند بهتر شما را راهنمایی کنند.
زندگیتان سپید
-
کاربر مقابل از vahid.exe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی از راهنماییتون
ممنون میشم اگه کامپوننتی تو این زمینه وجود داره رو معرفی کنید، البته من ورژن 1.7 رو نصب کردم، کامپوننتی که بتونه با دیتابیس ارتباط برقرار کنه و بر اساس اطلاعاتی که داریم که مثلا میتونه اطلاعات یک سری افراد به همراه مستندات و عکس باشه و یا مکان های خاص با مشخصات تعریف شده، مثلا نام، دسته، اولویت و ... رو دریافت کنه و بر اساس فرم هایی که طراحی میشه، با جستجوی کاربران سایت نتایج مرتبط رو نمایش بدیم.
فقط اگه منبعی حتی لاتین میشناسید که تو این زمینه بهم کمک کنه هم خیلی خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید
بازم ممنون از لطفتون....
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)