-
انتقال از لوکال به هاست
سایت را در لوکال طراحی کرده ام و الان می خواهم ببرم روی اینترنت..میشه بفرمایید چه کارهایی باید بکنم...(با فرض اینکه هیچی نمی دونم)!!!
لازم به ذکر است من معمولاً قبل از سوال پرسیدن جستجو می کنم اگر جواب مورد نظرم را نیافتم سوال می پرسم... در دانشنامه برای انتقال از لوکال به سرور جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم...(صفحه اول دانشنامه که چیزی ندیدم و در قسمت جستجو هم عباراتی چون انتقال از لوکال به سرور ، لوکال به سرور ، لوکال به هاست،انتقال از لوکال به هاست را سرچ کردم اما چیزی نیافتم) همچنین در گوگل بررسی نمودم اما لوکال به هاست نبود بلکه هاست به لوکال بود...یک آموزش بود که آقای محسنی گذاشته بودند اما برای هاست به لوکال بود... در اون نوشته بودند که میشه برعکس هم استفاده کرد اما من نفهمیدم چطوری میشه ؟!!!!! ممنون میشم راهنمایی فرمایید و یک آموزش بدهید.
چه فایلهایی را باید ببرم روی هاست؟؟؟
در wamp یک پوشه دارم به اسم جوملا که سایت در اون هست ... چه فایلهایی را باید انتقال بدهم و نحوه انتقال چگونه است ؟؟؟
دیتا بیس چطور ست میشود؟؟؟
بعد از انتقال چه کارهایی لازم است انجام شود...قالب، ماژول ها کامپوننت ها پلاگین ها که نصب کرده ام باید کاری برایشان انجام شود ؟.....
FTP اینجا چه نقشی دارد و من باید چه کاریی انجام بدهم؟؟؟
مطالبی که الان در لوکال قرار داده ام به هاست انتقال پیدا میکند؟؟؟
سایت طراحی اش تمام شده و الان باید برود روی اینترنت اما هیچ پیش فرضی و دانشی دراین مورد ندارم ... ممنون میشم مثل قبل، یک راهنمایی مفید و قابل فهم برای من که مبتدی هستم بنمایند...
اگر امکان دارد درمورد خود محیط هاست هم توضیحی بفرمایید ..سی پنل و ... متشکر
ویرایش توسط m.hossein : 10-26-2011 در ساعت 07:19 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-26-2011 06:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)