ومپ رانصب کردم جوملاراهم اکسترکت کردم رنگ علامت نصب سفیدوزرد کنارساعت است لوکال هاست رامی زنم که جوملارانصب کنم نمی اره؟

ومپ رانصب کردم جوملاراهم اکسترکت کردم رنگ علامت نصب سفیدوزرد کنارساعت است لوکال هاست رامی زنم که جوملارانصب کنم نمی اره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.
دقت کنید که باید آدرس لوکال رو با نام اون پوشه ای که جوملا رو داخلش اکسترکت کرده اید وارد کنید .
مثلا اگه شما جوملا رو در پوشه ای به نام joomla اکسترکت کرده اید باید آدرس رو اینجوری در نوار آدرس مرورگرتون وارد کنید تا عملیات نصب شروع بشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی در کل پیشنهاد میکنم برای ایجاد لوکال هاست از نرم افزار XAMPP استفاده کنید . آموزش کامل نصب این نرم افزار در دانشنامه جوملا فارسی نیز موجود هست .
زندگیتان سپید
دروود
قبل از ایجاد تاپیک قوانین رو رو مطالعه کنید
1) قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
2) سوال خودتون رو در انجمن مربوطه مطرح کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام من جوملا رو به درستی نصب کردم ولی وقتی وارد قسمت admin میشوم در بالای صفحه چندین error میده که تصویرش رو میزارم . لطفا راهنمایی کنید ممنون . تعداد این error ها 11 عدد است .
![]()
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملافارسی خوش آمدید
لطفا مشخصات سرور مجازی به همراه ورژن apache , php ,mysql را ذکر کنید.
یا حق.
سلام من نرم افزار ومپ رو نصب کردم ولی آیکن کنار ساعت از 90درجه 60درجه سفیده و 40درجه قرمز.و در مرورگر که آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو وارد می کنم کادر محاوره ای باز میشه که ازم یوزر و پسورد میخواد. البته باید بگم که جوملا1.7 رو دانلود و اکسترکت کردم تو پوشه www . لطفا سریع راهنماییم کنید. با تشکر
سلامنوشته اصلی توسط ruinous [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما تنظمیات مربوط به iis رو تغییر دادید؟
سلام
من فقط iis رو نصب کردم و همون طور که تو سایت هست ومپ رو نصب کردم.
باید کارهای دیگه ای هم انجام بدم؟
ویرایش توسط ruinous : 11-12-2011 در ساعت 01:17 PM
سلامنوشته اصلی توسط ruinous [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتیکه نیازی به iisندارید لازم نیست نصبش کنید ، iis پورت 80 رو اشغال خواهد کرد و مانع از اجرای ومپ می شود، با حذف iis مشکل شما حل خواهد شد.
سلام
با حذف iis امکان طراحی سایت های داینامیک که وجود نداره. در این صورت که می فرمائید iis پورت 80 رو اشغال می کنه امکان نصب ومپ وجود نداره؟
البته باید بگم که من با نرم افزار دریم ویور هم کار میکنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)