-
با سلام خدمت دوستان عزیز
کتاب جوملا 1.7
کتاب نوشته Hagen Graf وبسیارزیبا ،روان و جامع است.
اگرانگلیسی رو میتونید کمی هم متوجه بشید نسخه انگلیسی رو بخونید.
نسخه انگللیسی:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس نسخه فارسی در حال ترجمه:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ترجمه زیر نظر خود سایت وبا همکاری بنده و خانم Christine Graf انجام میشه.
خوشحال میشم بنده رو دراین کار همراهی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-10-2011 09:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
reza37
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت دوستان عزیز
کتاب جوملا 1.7
کتاب نوشته Hagen Graf وبسیارزیبا ،روان و جامع است.
اگرانگلیسی رو میتونید کمی هم متوجه بشید نسخه انگلیسی رو بخونید.
نسخه انگللیسی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس نسخه فارسی در حال ترجمه:
ترجمه زیر نظر خود سایت وبا همکاری بنده و خانم Christine Graf انجام میشه.
خوشحال میشم بنده رو دراین کار همراهی کنید.
با سلام
تشکر می کنم از اینکه به فکر این کار بوده اید و اطلاع رسانی کرده اید
اگر کمی زود تر اطلاع پیدا می کردم خیلی عالی بود و واقعا برام لذت بخش بود بتونم کار واحدی انجام بدهیم و از موازی کاری اجتناب بشه و دقیقا به همین منظور بود که در بعضی سایت های دیگه هم اعلام کردم که اگر کسی در حال انجام این کار است بنده اقدام به تالیف نکنم ولی متاسفانه این کتاب به جریان افتاده و ساختار کتاب مشخص شده است. از چهار فصل اصلی اون یک فصل کامل شده و الان نیمه های دومین فصل هستم. به همین علت به سختی می شه اون رو متوقف کرد با این حال خوشحال می شوم بتونم در ترجمه اون کتاب هم همکاری داشته باشم.
-
-
سلام خدمت sahama عزیز
ان شاالله به زودی وب سایتی راه اندازی می کنم تا از کاربرانی که دوست دارن دراین کار همکاری کنن استفاده بشه.
آدرس سایت رو بعدا اعلام می کنم.
در ضمن ارزش کار شما محفوظه .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)