سلام، در لوکال هاست هستم و از کامپوننت widgetkit برای نمایش اسلاید شو میخواستم استفاده کنم.
برای قرار دادن تصویر باید آدرس url تصویر رو قرار داد. خوب تو لوکال چطوری من آدرس تصویر رو در پوشه IMAGE بدم ؟

سلام، در لوکال هاست هستم و از کامپوننت widgetkit برای نمایش اسلاید شو میخواستم استفاده کنم.
برای قرار دادن تصویر باید آدرس url تصویر رو قرار داد. خوب تو لوکال چطوری من آدرس تصویر رو در پوشه IMAGE بدم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نمیدونم تا این موقع چرا دوستان جوابی رو ارسال نکردن
تجربه ای که من کسب کردم اینه که تو سرور آنلاینم وقتی آدرس رو به این صورت وارد میکنم میپزیره
images/stories/cover/sample.jpg
ولی وقتی تو لوکال به این صورت وارد میکنم نمیپزیره
سلام
دوست عزيز شما تاريخ بين سؤالاتتون رو ببينيد بعد منتظر جواب باشيد
در ضمن موارد تجاري شامل پشتيباني نميشه
مشکل بر طرف شد.
اشتباه از بک اسلش و اسلش بود، برای آدرس url از "/" استفاده میشه.
هر چند که جای گله داره از دوستان، خیلی زود تر میتونستم به این نتیجه دست پیدا کنم.
ببخشيد كه كارتون رو انجام نداديم.
براي مواردي كه هزينه اي پرداخت نمي كنيد چراانتظار پشتيباني سريع داريد؟
اميد وارم از اين به بعد شاهد چنين برخوردي از شما نباشيم
موفق باشيد
خسته نباشیدنوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اشخاصی در این انجمن بوده اند و هستند که از وقتی که می تونند برای کار های خودشون بذارند برای بررسی مشکلات کاربرانی همچون شما صرف می کنند، و در برابر این کار پول ، رتبه ، امتیاز ،دستمزد یا چیز دیگری دریافت نمی کنند.
گاهی سوالات در کمتر از یک دقیقه پاسخ داده شده ، همه بدون چشم داشت به دیگران کمک می کنند و این موضوع توقع بعضی از دوستان رو کمی بالا برده و باعث شده فکر کنند وظیفه بقیه هست تا به مشکلاتشون رسیدگی کنند.
خیر به هیچ وجه اینطور نیست ، به یاد داشته باشید که که شما از این خدمات به صورت رایگان استفاده میکنیدو هیچ تعهدی از ما برای رسیدگی به مشکلاتتون نگرفتید!
رعایت قوانین تنها خواسته ما از شما هست.
سوال شما هم در مورد یک افزونه تجاری بود و اگر قوانین رو حتی یک بار کامل خونده باشید ، باید بدونید طبیعی هست سوالی که در مورد یک افزونه تجاری مطرح شده بی جواب بمونه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)