با عرض سلام ، من كامپوننت kunena را نصب كردم . به درستي هم نصب شده ، حتي تو مديريت در قسمت كامپوننت ها مياد. ولي يه مشكلي هست : ميخوام برم داخل خود انجمن آدرسشو نميدونم چيه ؟ كمكم كنيد.![]()

با عرض سلام ، من كامپوننت kunena را نصب كردم . به درستي هم نصب شده ، حتي تو مديريت در قسمت كامپوننت ها مياد. ولي يه مشكلي هست : ميخوام برم داخل خود انجمن آدرسشو نميدونم چيه ؟ كمكم كنيد.![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اين متن رو در انتهاي آدرس سايتتون قرار بديد:
index.php?option=com_kunena
البته يك روش ديگه هم داريم كه بهتر و راحت تره
به مديريت منو بريد و در منوي اصلي يك منو ايجاد كنيد و اون رو لينك بديد به kunena.
موفق باشيد
چه كار كنكم كه به جاي اون لينك اين لينك رو forum/ در آخر سايتم قرار بدم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه كنيد يا به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه كنيد
اين كار با فعال كردن سئو امكان پذيره كه مفصل در موردش توضيح داده شده
موفق باشيد
سلام من كامپوننت kunena را نصب كردم .کاربر نمی تواند قسمت پروفایل را پر کند و عکس نمی تواند بذارد
سلامنوشته اصلی توسط tridmenheir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز به انجمن جوملا فارسي خوش آمديد
از شما دعوت ميكنم قبل از شروع فعاليتتون نگاهي اجمالي به قوانين انجمن بندازيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سؤالاتون رو در تاپيك جداگانهاي مطرح كنيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)