سلام دوستانی که میتونن بطور کامل و بدون مشکل در هیچ مرورگری این قالب رو فارسی و RTL کنند.
پ.خ بدند هزینه رو هم اعلام کنند .
ممنون.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام دوستانی که میتونن بطور کامل و بدون مشکل در هیچ مرورگری این قالب رو فارسی و RTL کنند.
پ.خ بدند هزینه رو هم اعلام کنند .
ممنون.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اولاً موارد تجاري در انجمن پشتيباني نميشن.
دوماً اين قالب rtl هم ساپورت ميكنه
موفق باشيد
بله این قالب rtl هم ساپورت می کنه ولی احتمالن به زودی قصد فارسی سازی و rtl کردن دقیق اون رو دارم. ممنون از معرفی قالب زیبا ...
شركت راكت تم از آخرين تكنو لوژي ها براي قالبهاش استفاده مي كنه. دقيق ياغير دقيق نداره و rtl بر اساس استاندارد هستشنوشته اصلی توسط sadboys [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
تصاویر موجود در پوسته های چپ به راست این کمپانی تمام آن ها به صورت نامناسبی در rtl نمایش داده می شود....
دوست من لطفاً در مورد چیزی که آگاهی ندارید نظر ندهید.
اگر دقت كرده باشيد تصاوير rtl هم داريمنوشته اصلی توسط sadboys [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما 10 دقيقه نميشه كه به اين انجمن اومدي و در همين 10 دقيقه دوبار تذكر دريافت كرديد. فكر نكنم اطلاعاتتون در اين زمينه ها كامل باشه
دوست عزیز سلامدوست من لطفاً در مورد چیزی که آگاهی ندارید نظر ندهید.
لطفا به اعضای انجمن و بیشتر از آن به تیم جوملا فارسی احترام بگذارید.
در این انجمن ابتدا اصول اخلاقی را رعایت فرمایید.
امید وارم از این پس این موارد را رعایت کنید تا بتونیم در انجمن فعالیت خوبی در کنار هم داشته باشیم.
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)