با سلام
میخواستم بدونم آیا ج.ملا انجمن گفتگو هم داره یعنی یه cms (سیستم مدیریت محتوا ) متن باز برای اتاق کفتگو میخوام
من بیسوادم در این زمینه

با سلام
میخواستم بدونم آیا ج.ملا انجمن گفتگو هم داره یعنی یه cms (سیستم مدیریت محتوا ) متن باز برای اتاق کفتگو میخوام
من بیسوادم در این زمینه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله اگه میخواهید انجمن روی خود جوملا نصب کنید میتونید از انجمن سازkunena استفاده کنید . این انجمن ساز کاملا پارسی شده و برای جوملا 1.7 نیز موجود هست و با یه سرچ کوچولو تو نت میتونید دانلود کنید .
اگر هم خواستید یه انجمن حرفه ای و رایگان مستقل راه اندازی کنید میتونید از انجمن ساز MyBB استفاده کنید که مستقل از جوملا است .
زندگیتان سپید .
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه چت برای جوملا
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
من تازه میخوام شروع کنم
نمی دونم از کدوم نسخه و با کدوم جزوه یا کتاب شروع کنم
راهنماییم می کنید
ممنون
سلامنوشته اصلی توسط نسيم2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز لطفا سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید و انجمن مناسب رو انتخاب کنید.
ابتدا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
آموزش هایی هم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست که می تونه به شما کمک کنه
در پناه حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)