سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مشکل در نصب کامپوننت bfauction

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

Unhappy مشکل در نصب کامپوننت bfauction

با عرض سلام و خسته نباشید.

من هنگام نصب کامپوننت bfauction با ارور زیر مواجه می شم. این کامپوننت رو از سایت جومینا دانلود کردم. می خوام بر روی localhost نصبش کنم و از جوملای 1.7 هم استفاده می کنم. wampserver ام هم نسخه 2.2 هستش.

ضمنا برای کمک و زحمتی که میخواید بکشید و کمکم کنید لطفا در سطح بسیار مبتدی توضیح دهید.

• JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1054 مواجه شد
      Unknown column 'name' in 'field list' SQL=INSERT INTO `joomla_categories` (`id`, `parent_id`, `title`, `name`, `alias`, `image`, `section`, `image_position`, `description`, `published`, `checked_out`, `checked_out_time`, `editor`, `ordering`, `access`, `count`, `params`) VALUES ('', 0, 'Example', '', 'example', '', 'com_bfauction', 'left', '', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, 1, 0, 0, '');
      SQL =
      INSERT INTO `#__categories` (`id`, `parent_id`, `title`, `name`, `alias`, `image`, `section`, `image_position`, `description`, `published`, `checked_out`, `checked_out_time`, `editor`, `ordering`, `access`, `count`, `params`) VALUES ('', 0, 'Example', '', 'example', '', 'com_bfauction', 'left', '', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, 1, 0, 0, '');
    • نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1054 مواجه شد
      Unknown column 'name' in 'field list' SQL=INSERT INTO `joomla_categories` (`id`, `parent_id`, `title`, `name`, `alias`, `image`, `section`, `image_position`, `description`, `published`, `checked_out`, `checked_out_time`, `editor`, `ordering`, `access`, `count`, `params`) VALUES ('', 0, 'Example', '', 'example', '', 'com_bfauction', 'left', '', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, 1, 0, 0, '');
      SQL =
      INSERT INTO `#__categories` (`id`, `parent_id`, `title`, `name`, `alias`, `image`, `section`, `image_position`, `description`, `published`, `checked_out`, `checked_out_time`, `editor`, `ordering`, `access`, `count`, `params`) VALUES ('', 0, 'Example', '', 'example', '', 'com_bfauction', 'left', '', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, 1, 0, 0, '');

ممنونتوم میشم. منتظر کمکتون هستم .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی