-
مشکل در ادیتور کامپوننت کیوننا
با یاد حق
سلام داداشا من از جوملا 1.5.23 و هاست پولی استفاده میکنم . از جومسوشال هم استفاده میکنم . اما کسی که میخواد یه پست تو انجمن بذاره ایتور نمایش داده نمیشه . اینم عکس . مشکلش از کجاست ؟؟؟؟؟؟ همه چیزشم تو بی بی کد های کامپوننت تنظیمه . با تشککر
ویرایش توسط aminparsrap : 10-29-2011 در ساعت 05:53 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-29-2011 05:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
aminparsrap
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی به من جواب نمیده ؟؟؟؟؟

سلام
دوست عزيز لطفاً اسپم نفرستيد
كيوننا رو در يك جوملاي ديگه نصب كنيد ببينيد باز هم اين مشكل رو داريد يانه
موفق باشيد
-
-
دوست عزیز بله / در یک هاست دیگه و جوملایه 1.5.23 هم امتحان کردم باز هم نشد
-
-
نسخه انگليسي كيوننا رو نصب كنيد ببينيد باز هم اين مشكل برقراره
-
-
برادر من ، من اگه میخواستم این همه تست کنم که نمیومدم تو انجمن بپرسم که ، خوب خودم میرفتم امتحان میکردم
-
-
دوست عزيز ما كه به سرور شما دسترسي نداريم و نمي دونيم اشكال از كجاست. شما دكتر هم كه ميريد تا حرفي نزنيد همون دكتر هم نميتونه تشخيص بده.
اين موارد هم روي حدس و گمانه. در مقابل پشتيباني رايگان يك مقدار رفتارتون رو بهتر كنيد
تست نكنيد و ديگه ارسال هم نفرستيد.
موفق باشيد
-
-
برادر من من مگه به شما توهین کردم ؟؟؟ مگه حرف بدی زدم ؟؟
شما اگه میخوای بیشتر تسلط داشته باشی تو پیام میگفتی . من هم اطلاعات هاست و هم اطلاعات جوملا رو بهتون میدادم . ولی خوب شما چیزای پیش و پا افتاده میگید . دیگه هم جواب نمیخوام . با همین مشکل میسازم . اگه حرف بدی زدم شما منو ببخش . معذرت میخوام .
با تشکر / خدا نگهدار
-
-

نوشته اصلی توسط
aminparsrap
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برادر من من مگه به شما توهین کردم ؟؟؟ مگه حرف بدی زدم ؟؟
شما اگه میخوای بیشتر تسلط داشته باشی تو پیام میگفتی . من هم اطلاعات هاست و هم اطلاعات جوملا رو بهتون میدادم . ولی خوب شما چیزای پیش و پا افتاده میگید . دیگه هم جواب نمیخوام . با همین مشکل میسازم . اگه حرف بدی زدم شما منو ببخش . معذرت میخوام .
با تشکر / خدا نگهدار
سلام
براي حل مشكلات بايد همكاري كنيد تا مشكلتون حل بشه. با قهر كردن نه مشكل شما حل ميشه و نه ما راضي هستيم. دوست داريم در قالب يك جامعه مجازي در كنار هم مشكلات رو حل كنيم
حالا شما اين موردي رو كه گفتم تست بفرماييد بعد اگه حل نشد دسترسي بديد تست كنيم
موفق باشيد
-
-
چشم داداشی / من تا آخر شب تو اینجا جواب میدم بهتون / از اینکه انگلیسیش درست هست یا نه
-
-
داداشا مر30 / ولی اصلا درست نمیشه / چون ت. یه پوشه دیگه و حتی انگلیسیشو هم نصبیدم اماا انگار نه انگار / اومدم با jfusion به phpbb 3 ستش کردم و آوردم تو قالب . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که خیلی هم خوب جواب داده و کاربرا هم مچ شدن . ولی یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی کاربر وارد حساب کاربری تو سایت میشه باید دوباره تو انجمن هم ولوگین شه / ولی وقتی اول تو انجمن لوگین میشه این مشکل وجود نداه / یعنی خود به خود تو سایتم وارد میشه . که اصطلاحا به این کار میگن daul login اگه میشه کمک کنید / باتشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)