-
مشکل در لینک دادن و نمایش مطالب
با سلام.
وقت بخیر
ببخشید من به هر صورتی به یک مطلب لینک میدم (منویی میسازم و نوعش رو نمایش یک مطلب خاص میزارم) یا مثلا نمایش مطالب یک مجموعه بصورت بلاگ رو انتخاب میکنم و یا مطالبی رو تو صفحه اصلی قرار میدم وقتی رو لینک کلیک میکنیم این ارور نمایش داده میشه. همچنین اگه مطلبی رو توی صفحه اصلی سایت منتظر کنیم که درگه هیچی سایت کلا تو صفحه اول همین ارور رو میده. دوستان کمکی بفرمایید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-30-2011 06:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض معزرت من ارور رو نذاشتم.
Catchable fatal error: Object of class JException could not be converted to string in /home/bordbar/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 178
-
-
سلام
شناسه مطلب رو درست وارد مي كنيد؟
از مرورگر غير اينترنت اكسپلورر استفاده كنيد و نتيجه رو بگيد
موفق باشيد
-
-
سلام دوست عزیز. نتیجه ای که گفتم با موزیلا فایرفاکس اتفاق افتاده. به شناسه مطلب کاری ندارم. وقتی نمایش در صفحه اصلی رو فعال میکنم برای یک مطلب وقتی دامنه سایت رو وارد میکنیم مستقیما با این ارور مواجه میشیم.
اگر لازم میدونید دامنه ، نام کاربر و رمز عبور در اختیار قرار بدم خودتون چک کنید.
با تشکر
-
-
سلام
در آدرسي كه داده شده شناسه ي مطلب رو ميخواد بگيره و خطا مربوط به اين مورده.
جوملا رو يكبار replace كنيد ببينيد مشكل حل ميشه
-
-
این مورد معمولا مربوط میشه به نصب پلاگین یا کامپوننت و یا استفاده از جوملا 1.5.20
آیا پلاگین خاصی نصب کردید مانند JComments ؟
یا علی
-
-
سلام
جوملا 1.5.23 استفاده میکنم. بله فکر کنم j-comments رو نصب کرده بودم. نیازی بهش نداشتم. حذفش کردم. یعنی مشکل از اینه؟
من یه سایت جوملا 1.5.24 جدید نصب کردم و دوباره سایت رو رو اون پیاده کردم و مشکلم حل شد. اما بد نیست علت این مشکل رو بدونیم تا اگه یه بار دیگه پیش اومد درستش کنیم. من سایت قبلی رو هنوز حذفش نکردم. سایت جدید رو تو یه پوشه فرعی نصب کردم. بزارید بگردم ببینم اثری از جدول پایگاه داده j-comments هست یا نه
-
-
سلام
در قسمت پلاگین ها چک کنید ببینید پلاگین مربوط به JComments وجود داره ؟ احتمالا شما تنها کامپوننت رو حذف کردید و پلاگین همچنان موجود است اما چون کامپوننتی وجود ندارد با ارور مواجه میشید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)