-
سایت روزنامه
سلام. آیا میشه از جوملا برای راه اندازی سایت یک روزنامه مثل این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کرد . یا من میدونم که هسته این سایت به زبان انگلیسی و احتمالا اپن سورس وجود داره کسی میدنه چیه و از کجا میشه گیرش اورد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-31-2011 09:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بله شما با جوملا قادر خواهید بود مانند این سایت را ایجاد کنید . بد نیست بدونید شرکتی که این سایت رو راه اندازی کرده سایت خودش و اکثر کارهاش با جوملا و وردپرسه
ویرایش توسط shmata : 10-31-2011 در ساعت 09:21 AM
-
-
QUOTE=shmata;179873]بله شما با جوملا قادر خواهید بود مانند این سایت را ایجاد کنید . بد نیست بدونید شرکتی که این سایت رو راه اندازی کرده سایت خودش و اکثر کارهاش با جوملا و وردپرسه[/QUOTE]
خوب نام افزونه اش چیه که وی جوملا نصب میشه ؟
انگلیسی اش هم باشه طوری نیست کسی میدونه ؟
-
-
برای کدام قسمت اش شما افزونه نیاز دارید ؟ اگر قرار باشه با جوملا پیاده سازی شه فقط یک منوی باز شو نیاز دارید (superfish menuیا PIE.htc برای ورد پرس) که باید نحوه نمایش اون رو به شکلی که در سایت روزنامه هست تغییر بدهید و یک سری فایل swf .
من بعید میدونم افزونه دیگری نیاز باشد در غیر صورت بفرمائید تا افزونه اش رو معرفی کنم .
-
-
نه ببینید یک عکس از صفحه اول روزنامه توی صفحه اول قرار میگیره که مپ میشه و به متن مربوطه اشاره میکنه ( که می دانم با فرانت پیج هم میشه این کار را کرد ولی شاید داخل قسمت مدیریت این سایت ها راه بهتری وجود داشته باشه )
و مهمتر از همه صفحات رونامه بصورت دسته بندی موضوعی درسمت راست قرار داره که نمیدانم چطور پیاده سای میشه ؟
-
-
سلام دوست عزيز
با جوملا ساخته نشده اين سايت
مي تونيد عكس ها رولينك كنيد به مطلب و از يك پلاگين لايت باكس استفاده كنيد. براي اينكار بايدتكههايروزنامه رو بهم بچسپونيد بطوريكه خط جدايشش معلوم نشه.
اين كار برميگرده به مهارت شما
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)