-
مشکل قالب
سلام
من بالاخره موفق شدم قالب مورد نظرم رو پیدا کنم. الان بعد از نصب، در پایین صفحه کلی کد و عدد و اینها زیر عنوان اطلاعات مشخصات دیده میشه که نمی دونم از کجا اومده. بعدش هم یه عنوان ۱۱۷ جست و جو ثبت شده هست و دنبال اون هم همینطور عدد و کد و اینها!
لینک سایت برای اینکه بتونید ببینید اینه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می دونید کجا ممکنه اشتباه کرده باشم؟ اگه اطلاعات بیشتری لازمه لطفا بگین. من خودم تازه دارم کار با جوملا و قالبها و کلا راه اندازی سایت رو یاد می گیرم و اطلاعاتم واقعا کمه!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-02-2011 01:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز این قالب تجاریه
-
-
من از یکی از همین سایتهای ایرانی دانلود کردم. نمیدونم منظورتون از تجاریه چیه؟
به هرحال مشکل حل شد. گزینه گزارش خطا و عیب یابی سیستم رو باید بر می داشتم.
-
-

نوشته اصلی توسط
tazekar1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از یکی از همین سایتهای ایرانی دانلود کردم. نمیدونم منظورتون از تجاریه چیه؟
به هرحال مشکل حل شد. گزینه گزارش خطا و عیب یابی سیستم رو باید بر می داشتم.
سلام
موارد تجاري در اين انجمن پشتيباني نمي شن و در قوانين ذكر كرديم.
اين قوانين براي كاربران نوشته شده و انتظار ما از شما خواندن قوانين قبل از انجام فعاليت در انجمن هست
اميدوارم در آينده اين مورد رو رعايت كنيد
موفق باشيد
-
-
من فکر میکنم منظور شما این بند از قوانینه، اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
خوب من مشکلی که می دیدم در واقع اصلا به قالب ربط نداشته، بنابراین شامل پشتیبانی از قالب نمی شده و خلاف قوانین هم نبوده، فقط در انجمن اشتباه مطرح کردم که بابت اشتباهم معذرتخواهی می کنم.
اشکال از یه تنظیم اشتباه در تنظیمات جوملا بوده، نکته ای که خودم به خاطر بی تجربگی نمی دونستم به قالب ربط نداره. بعد هم برای اینکه دیگران بتونند استفاده کنند اومدم گفتم اشکال چطوری برطرف شد.
من فکر می کنم دوستان می تونستن یه نگاه بندازند و به من بگن این مشکل به قالب مربوط نبوده اصلا، و به جای این همه تذکر من رو راهنمایی کنند. اگرچه مشکل تهایتا با دستکاری گزینه ها توسط خودم حل شد.
-
-

نوشته اصلی توسط
tazekar1
من فکر میکنم منظور شما این بند از قوانینه، اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
خوب من مشکلی که می دیدم در واقع اصلا به قالب ربط نداشته، بنابراین شامل پشتیبانی از قالب نمی شده و خلاف قوانین هم نبوده، فقط در انجمن اشتباه مطرح کردم که بابت اشتباهم معذرتخواهی می کنم.
اشکال از یه تنظیم اشتباه در تنظیمات جوملا بوده، نکته ای که خودم به خاطر بی تجربگی نمی دونستم به قالب ربط نداره. بعد هم برای اینکه دیگران بتونند استفاده کنند اومدم گفتم اشکال چطوری برطرف شد.
من فکر می کنم دوستان می تونستن یه نگاه بندازند و به من بگن این مشکل به قالب مربوط نبوده اصلا، و به جای این همه تذکر من رو راهنمایی کنند. اگرچه مشکل تهایتا با دستکاری گزینه ها توسط خودم حل شد.
سلام
مشكلاتي رو كه به هر دليل (چه جوملا و چه قالب و ...) باشه رو بايد ابتدا قالبتون رو به حالت نرمال و پيش فرض جوملا دربياريد بعد لينك سايتتون روبديد. در صورتي كه قالبتون تجاري باشه مشكلتون بررسي نخواهد شد. امكان داره اين مشكل به قالب هم ارتباطي نداشته باشه ولي به خاطر تجاري بودن معذوريت پاسخگويي داريم.
زين پس در صورت مشكل قالبتون رو به پيش فرض برگردونيد تا حدس و گمانه هاي مربوط به قالب رو حذف كنيم
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
مشكلاتي رو كه به هر دليل (چه جوملا و چه قالب و ...) باشه رو بايد ابتدا قالبتون رو به حالت نرمال و پيش فرض جوملا دربياريد بعد لينك سايتتون روبديد. در صورتي كه قالبتون تجاري باشه مشكلتون بررسي نخواهد شد. امكان داره اين مشكل به قالب هم ارتباطي نداشته باشه ولي به خاطر تجاري بودن معذوريت پاسخگويي داريم.
زين پس در صورت مشكل قالبتون رو به پيش فرض برگردونيد تا حدس و گمانه هاي مربوط به قالب رو حذف كنيم
موفق باشيد
آقای صفاجوی فکر کنم یه مقدار دارین افراط به خرج میدین! همچین بندی توی قوانین نیومده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)