-
حذف لایسنس از قالب جوملا
من قالب inspiration-et را که لینک دانلودش را در اینجا گذاشته ام را دانلود و ویرایش و فارسی کردم و در سایت نصب کردم
این قالب نوشته است برای استفداه تجاری باید مبلغی بپردازید که من ندادم
در فوتر سایت لایسنس را مینویسد و وقتی لایسنس را تغییر میدهم یا پاک میکنم سایت را نمایش نمیدهد وپیغام میدهد لایسنس ندارید
visibility آن را مخفی کردم و نمایش داده نمیشود اما وقتی متنی از سایت را در جایی کپی میکنم یا سایت را در گوگل جستجو میکنم در توضیحات گوگل کد لایسنس یعنی قالب رایگان را مینویسد
نمیدانم برنامه یا اسکریپت یا چیز دیگری، لایسنس را می آورد در فوتر در لایسنس متن زیر را مینویسد
templates joomla 1.7 by Wordpress themes free
لطفا کمک کنید مشکل را چگونه حل کنم
قالب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمکم کنید خیلی برایم مهم است
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2011 07:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام.
فایل index.php قالب را باز کنید.
کد های زیرا حذف کنید و قالب را ذخیره کنید.
کد:
Copyright 2011
Templates Joomla 1.7
Wordpress themes free
موفق باشید.
-
-
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون
وقتی کپی رایت را حذف یا ویرایش میکردم سایت بسته میشد و یک صفحه سفید می آمد و مینوشت برای حذف لینک لایسنس در فوتر قالب را خریداری کنید.
من در فایل index.php دستور زیر را پاک کردم و بعد کپی رایت را از آخر فایل index.php پاک کردم لایسنس حذف شد
اما در گوگل که سایت را جستجو میکنم در توضیحات سایت در گوگل باز هم لایسنس را مینویسد
الآن یک سوال دیگر دارم که درست نشده است:
ممکن است بعدا لایسنس در گوگل حذف شود یا باز هم می آید؟
این دستور را در قسمت head پاک کردم درست شد:
کد:
<?php require(YOURBASEPATH . DS . "functions.php"); ?>
بعد لایسنس زیر را پاک کردم البته قسمت پر رنگ شده را من اضافه کردم و لایسنس از ظاهر سایت مخفی شده بود اما در گوگل و موقع کپی مطالب می آمد که الآن درست شد:
کد:
<div class="design" style="visibility:hidden;"><a href="http://www.themegoat.com" title="templates joomla 1.7" target="_blank">Templates Joomla 1.7</a> by <a href="http://www.wordpressthemesfree.org/" title="wp themes free" target="_blank">Wordpress themes free</a></div>
با تشکر از شما لطفا راهنمایی کنید
ویرایش توسط skysss : 11-03-2011 در ساعت 01:15 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)