-
نمایش عدد در قسمت محتوای مطالب سایت
سایت جوملا درست کردم مطالب را درست نشان میداد کامپوننت و پلاگین تماس با مای gmapfp را نصب کردم و درست کار نکرد بعد پلاگین را غیر فعال و کامپوننت و پلاگین را حذف کردم بغد که سایت را دیدم در قسمت مطالب سایت در هر صفحه ای که مطلب وجود دارد بعد از نام صفحه و قبل از محتوای مطلب عدد 1 را نشان میدهد و هر صفحه ای که مطلب ندارد عدد 1 را نشان نمیدهد در مدیریت جوملا در محتوای مطالب و موضوعات و منوها هم گشتم اما عدد 1 وجود نداشت نمیدانم از کامپوننت تماس با ما است یا از چیست
لطفا کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2011 07:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام.
لطفا مشکلتون را بیشتر توضیح بدید.
در ضمن برای کامل حذف شدن یک کامپوننت ، به دیتابیس بروید و جداول این کامپوننت را نیز حذف کنید.
آدرس سایتتون را نیز برای درک بهتر درج کنید.
موفق باشید.
-
-
سلام من کامپوننت gmapfp رو برای نمایش نقشه گوگل تو قسمت تماس با ما نصب کردم اما درست کار نکرد به همین دلیل پلاگینش رو غیر فعال و بعد پلاگین و کامپوننت رو حذف کردم
در هر صفحه ای که یک مطلب (article) میگذارم بعد از تایتل (تیتر) صفحه و قبل از محتوای صفحه عدد 1 را نشان میدهد
اما نمیدانم کدام چدول در دیتابیس مربوط به این کامپوننت هست که پاک کنم میشه بیشر توضیح بدید
با تشکر
-
-
ما نیاز به دموی آنلاین داریم.
لطفا آدرس سایتتون را بدید.
-
-
عدد 1 رو به خاطر پلاگین rokcomments نمایش میداد که نصب کرده بودم و 1 تعداد نظرات بود پلاگین را غیرفعال کردم درست شد و 1 را نشان نمیدهد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)