-
عدم نمایش کلید ارسال در فرم ثبت نام کاربر
با سلام
وقتی فرم ثبت نام کاربر را فعال می کنم اولا کلید ارسال آنقدر کم رنگ هست که بهتره بگم اطلا دیده نمیشه. دوما متن تایپ شده در فلدها توسط کاربر آنقدر کم رنگ (خاکستری) هست که آنها هم دیده نمی شوند این ماژول پیشفرض خود جوملا هست و متاسفانه نمی تونم قالب را هم عوض کنم چه باید بکنم.
اینهم لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-04-2011 05:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مشکل از قالب شماست !
قالب را خودتون فارسی کردید یا از جایی دانلود کردید ؟
قالب باید ایرادگیری و رفع باگ بشه. در غیر اینصورت از قالب دیگری استفاده کنید. یا قالب را درخواست بدید تا دوستانی که تمایل دارند ترجمه کنند و در اختیارتون قرار بدهند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
نا قالب siteground-j15-190 هست و لینک دانلود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]طور میتونم متوجه بشم که این قالب تنظیم شده و چه زمانی میتونم داشته باشم؟
-
-
برخی از دوستان در انجمن در رابطه با قالبهای جوملا فعالیت میکنند. امیدوارم دوستانی که در اینباره علاقه دارند و وقت کافی دارند برای شما اینکار را انجام دهند !
من به دوستان فعال در بخش قالبهای جوملا فارسی این قالب را معرفی میکنم تا در اولین فرصت آماده کنند و ... ! اما شاید زمان زیادی طول بکشد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)