-
دخالتی در سیاست های مجله جوملا نشده بلکه بخاطر اینکه سو تفاهم پیش نیاد به آقای سمیع عادل اطلاع دادم و ایشون کاملا مختار هستند که این کار را انجام بدهند یا ندهند که لطف کردند در حق بنده و این کار را انجام دادند .. همینجا هم تشکر میکنم که برای رفع سو تفاهم این کار را انجام دادند.
از خود من هم اگر انتقادی دارید بفرمائید من در خدمت هستم.هر انتقادی هم که سازنده باشه خوشحال میشم عنوان بفرمائید قطعا برای خود من مفید هست.
اگر هم با کلمه رسمی مشکلی دارید بفرمائید تا کلمه رسمی رو حذف کنم.
پیشنهاد دیگه ای هم دارم اینکه بجای پردازش کردن کلمات در پستهای بنده و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت و تمسخر کردن ، راهکار برای پیشرفت مجله جمله بدید در این تاپیک.
پیروز باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-04-2011 08:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
tarantino
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دخالتی در سیاست های مجله جوملا نشده بلکه بخاطر اینکه سو تفاهم پیش نیاد به آقای سمیع عادل اطلاع دادم و ایشون کاملا مختار هستند که این کار را انجام بدهند یا ندهند که لطف کردند در حق بنده و این کار را انجام دادند .. همینجا هم تشکر میکنم که برای رفع سو تفاهم این کار را انجام دادند.
از خود من هم اگر انتقادی دارید بفرمائید من در خدمت هستم.هر انتقادی هم که سازنده باشه خوشحال میشم عنوان بفرمائید قطعا برای خود من مفید هست.
اگر هم با کلمه رسمی مشکلی دارید بفرمائید تا کلمه رسمی رو حذف کنم.
پیشنهاد دیگه ای هم دارم اینکه بجای پردازش کردن کلمات در پستهای بنده و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت و تمسخر کردن ، راهکار برای پیشرفت مجله جمله بدید در این تاپیک.
پیروز باشید
بنده با کلمه رسمی مشکلی ندارم ! عرض کردم فراموش کردید بیان کنید ! یادآوری کردم خدمتتان ! نه قصد تمسخر بوده و نه ایراد گرفتن و ... ! فرض کنید مالکیم گوگل به جای گفتن گوگل بگن گول ! خوب این اسم ناقص اومده و باید بهشون گفت که یک گ جا انداختن ! کمی نگاهمون رو تغییر بدیم ! اینکه شما این کلمه رو حذف کنید یا نکنید به خودتون بستگی داره و مطالعاتتون که باید انجام بدید ! (امیدوارم جنبه تمسخر نگاه نکنید من آدمی نیستم که دیگران رو بخوام خدای نکرده تمسخر کنم ! اما نمیتونم نسبت به برداشت طرف مقابل هم تلاش کنم!)
انشاالله هرجایی لازم باشه به شما هم انتقاد خواهم داشت ! همانطور که به آقای تهرانی (جومینا) و آقای علوی نیک (جومفا) حضوری انتقاداتی را داشتم ! و نه از تیم جوملا فارسی یا مامبولرن و از طرف شخص خودم ! و این دو عزیز هم خیلی منطقی انتقادات را شنیدند !
برای ارائه یک نقشه ساختمانی باید اول ابعاد زمین را دید و بعد نقشه را ارائه کرد ! منتظر ابعاد مجله هستم !
این نسخه رو من به چشم پیش شماره میبینم ! منتظر اولین انتشارش هم هستم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من به شخصه سر اين كلمات از خيلي هابريدم
به هر حال همين كه آمادگي حذف اينكلمه رو داريد جاي تقديرداره. خيليها وقتي بهشون ميگفتيم اين كلمه رو از يه جايي حذف كني بهترميشه سريع جبهه گيري ميكردند
در بين جوملا كارها شما شخصيت شناخته شده اي هستيد
مصاحبه هم اگه در اين مجلات بهمراه تصاوير مصاحبه شونده ها باشه خيلي خوبه و آشنايي كاربران به حداكثر ميرسه
اگه بازه ي كاري رو گسترده تر كنيد به نظرم خيلي بهتره. البته اگه جاي گسترش داشته باشه و نخوايين فقط رو جوملا تمر كز كنيد.
فعلاً همين موارد يادم مونده بود .اگه چيزي يادم اومد ميفرستم
موفق باشيد
-
5 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
کلمه نامانوس و بی ارزش "رسمی" تنها در لوگوی حمایت از ما درج شده بود که به احترام دوست عزیز میلاد خان که هموطنم!
هم هست حذف شد تا خیال شما(مهدی) هم راحت باشه
بنده با کلمه رسمی مشکلی ندارم ! عرض کردم فراموش کردید بیان کنید ! یادآوری کردم خدمتتان !
اینکه تمسخر میکنید یا نمیکنید رو بهتر هست که کاربران از نحوه بیان شما قضاوت کنند.
در کل طرز فکر من نسبت به شما دوست گرامی تغییر کرد ولی قطعا جایگاه جوملا فارسی همیشه محفوظ و به همه عزیزانی که زحمت میکشند برای پیشرفت جوملا احترام میگذارم.
پیروز باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
tarantino
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلمه نامانوس و بی ارزش "رسمی" تنها در لوگوی حمایت از ما درج شده بود که به احترام دوست عزیز میلاد خان که هموطنم!

اینکه تمسخر میکنید یا نمیکنید رو بهتر هست که کاربران از نحوه بیان شما قضاوت کنند.
در کل طرز فکر من نسبت به شما دوست گرامی تغییر کرد ولی قطعا جایگاه جوملا فارسی همیشه محفوظ و به همه عزیزانی که زحمت میکشند برای پیشرفت جوملا احترام میگذارم.
پیروز باشید
ممنونم از شما
مهدي ما هم باور كنيد چيزي تو دلش نيست و اين موارد رو براي بهتر شدن سايتتون ميگه
به هر حال اميد وارم كه سؤ تفاهمي پيش نياد و همه با هم به دنبال گسترش اين سيستم متن باز باشيم.
موفق و مؤيد باشيد
-
3 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
tarantino

پیروز باشید
درست نیست اینجا در این موراد بحث کنیم و همچنین صحبتی که هیچ ارزشی نداره رو دوست ندارم هیچوقتی ادامه بدم !
اما برای اینکه برای شما سوءتفاهم ایجاد شده مجبورم درمورد یک مواردی روشنگری کنم !
بنده هرگز شما رو تمسخر نکردم. همیشه به خیلی از دوستان گفتم که آقای طالبی در حال فعالیتهای مفیدی هست و همیشه در همه تیمهای جوملا (البته بجز تیم جوملا فارسی و مامبولرن) حاضر بودند و همکاری داشتند. طبیعتاً چنین فردی جای تشکر هم داره و به خاطر فعالیتهایی که کرده حق داره.
و من هم هیچوقتی عرض نکردم که شما عبارت رسمی رو نباید مینوشتید یا ... در سایتتان ! این یک لغت تبلیغاتی هست که شما بیان میکنید در عنوان سایتتان ! همانطور که جومینا و جومفا هرکدام برندی تجاری هستند و با این عنوانها خدمتهایشان شناخته میشود شما نیز میتوانید با عنوان انجمن رسمی جوملا معروف شوید. اینکه در نام شما چنین عبارتی باشد یا نه کاملاً امری شخصی هست و حق طبیعی مالکین آن ! کاربران هستند که باید تشخیص بدهند منظور از رسمی چیست و سطح دانش آنها و ... . پس فکر میکنم این دلیل کافی باشه که من تمسخر نکرده باشم شما رو اما به آقای سمیع عادل یادآور شدم که اگر لغتی نوشته میشود باید طبق چهارچوب منطقی نوشته شود اگر قرار هست یک مجله یا سایتی بی طرف داشته باشیم و بخواهیم همه را در کنار هم جمع کنیم باید برخی موارد را توجه بهتری داشته باشیم! نمیدونم چرا جبهه گرفتید اما نظر شما در قبال بنده قابل احترام هست.
اینکه نظر شما تغییر کرد رو هم متأسفم. چون نظر بنده به شما تغییری نکرد و شما همان آقای طالبی هستید که بودید در نگاه بنده. دوست عزیز بهتره همیشه بهترینها رو برداشت کنیم بجای اینکه بدترینها رو نگاه کنیم !
هدف بنده از انتقاد صرفاً بهتر شدن دیگران هست. نه خدای نکرده تخریب یا ... . اگر خواستید میتونید از تک تک بچه های تیم جوملا فارسی سوال کنید که من چجوری به هرکدام انتقاد میکنم و ... . کلآً از تمجید زیاد خوشم نمیاد چون باعث غرور بیجا در طرف میشه و ممکنه ... ! دوست شما کسی هست که ایراداتتون رو بگه و دشمنتون کسی هست که همیشه ازتون تعریف کنه. دوست و دشمن خودت رو سعی کن بهتر بشناسی. البته من نه دوست شما هستم و نه دشمنتون. ولی بهتون احترام میگذارم.
موفق باشید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من مجله رو يك نگاه سرسري انداختم
به نظرم خوب شده. گرافيكش روش كار شده انصافاً
ولي فكر كنم اين مجله بيشتر به مجله تبليغاتي براي انجمن جوملا ايران هست تا يك مجله عمومي. يعني از اون لوگوهايي كه پايين سايت زديد فقط از دوموردش استفاده كديد و نام برديد
چرا كه از هيچ تيمي اسم بردهنشده. در ضمن اولين و تنها نماينده جوملا 1.7 و 1.6 در بين پارسي زبان ها همين انجمن هست نه جاي ديگه. لطفاً اين موارد رو اصلاح كنيد كه موجب اطلاع رساني نادرست نشه.
اين مورد چون خيلي مهمه تكرار ميكنم. اين مجله تبليغاتيه بيشتر .
موفق باشيد
-
3 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
تمام مواردی که دوستان گفتند در مجله لحاظ خواهد شد .
ببینید من خودم به الشخصه دوستانی داشتم و در انجمن هایی فعالیت می کردم . برای شماره نخست سعی کردم از دوستان اطراف خودم کمک بگیرم و نهایت استفاده را ببرم. در سایت هم یک قسمت قرار دادم برای ارسال مطالب و اخبار توسط دیگر عزیزان . مسلما این کار واقعا زمان بر هست و من برای شماره اول حدود یکماهی وقت گذاشتم . اما خوب کلیت کار مشخص شده . بخش ها مشخص شده . از شماره آینده از همه گروه ها استفاده خواهد شد و می شود گفت این شماره استارت کار بوده . امیدوارم گروهایی که در شماره اول نامی از ایشان نیامده خرده نگیرند و سعی داریم در تمام شماره ها به معرفی تک تک گروه ها بپردازیم و از مطالب علمی تمام دوستان در هر گروهی که باشند استفاده خواهیم کرد .
بار آموزشی شماره اول کم بوده ، اخبار جامع و یا کامل نبوده همه اینهارا قبول دارم . اما با این شماره این حرکت را آغاز کرده ایم تا به سرانجام برسانیم.
برنامه ها برای مجله زیاد است و مسلما در هر شماره نمی شود همه چیز را بیان کرد ولی از طرفی صحبت های دوستان را هم با گوش جان می شنوم . چون معتقدم این مجله متعلق به همه جوملاکاران است . امید است که این مجله به حدی برسد که رضایت خاطر دوستان و تمام گروه های فعال در زمینه جوملای ایران را برآورده سازد
ویرایش توسط tick : 11-04-2011 در ساعت 10:38 PM
-
3 کاربر زیر از tick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
تمام مواردی که دوستان گفتند در مجله لحاظ خواهد شد .
ببینید من خودم به الشخصه دوستانی داشتم و در انجمن هایی فعالیت می کردم . برای شماره نخست سعی کردم از دوستان اطراف خودم کمک بگیرم و نهایت استفاده را ببرم. در سایت هم یک قسمت قرار دادم برای ارسال مطالب و اخبار توسط دیگر عزیزان . مسلما این کار واقعا زمان بر هست و من برای شماره اول حدود یکماهی وقت گذاشتم . اما خوب کلیت کار مشخص شده . بخش ها مشخص شده . از شماره آینده از همه گروه ها استفاده خواهد شد و می شود گفت این شماره استارت کار بوده . امیدوارم گروهایی که در شماره اول نامی از ایشان نیامده خرده نگیرند و سعی داریم در تمام شماره ها به معرفی تک تک گروه ها بپردازیم و از مطالب علمی تمام دوستان در هر گروهی که باشند استفاده خواهیم کرد .
بار آموزشی شماره اول کم بوده ، اخبار جامع و یا کامل نبوده همه اینهارا قبول دارم . اما با این شماره این حرکت را آغاز کرده ایم تا به سرانجام برسانیم.
برنامه ها برای مجله زیاد است و مسلما در هر شماره نمی شود همه چیز را بیان کرد ولی از طرفی صحبت های دوستان را هم با گوش جان می شنوم . چون معتقدم این مجله متعلق به همه جوملاکاران است . امید است که این مجله به حدی برسد که رضایت خاطر دوستان و تمام گروه های فعال در زمینه جوملای ایران را برآورده سازد
جناب سمیع عادل ای کاش در این شماره نامی از من یا انجمن جوملای ایران برده نمیشد تا دوستان آزرده خاطر نشوند.فکر میکنم هر چه در خفا کار کنیم بهتر باشه تا اینکه جایی نامی برده بشه..
انشالله جناب سمیع عادل در شماره بعدی صرفا روی انجمن جوملافارسی تمرکز کنند تا تبلیغی نباشه ....
پیروز باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
tick
به یاری پروردگار اولین شماره ماهنامه جوملای ایران با نام جمله منتشر شده . این ماهنامه سعی در ارتقای سطحی علمی و آموزشی جوملای ایران دارد . برای دانلود ماهنامه می توانید از این آدرس استفاده نمایید .
از دوستان تقاضامندیم در شماره های بعدی ما را در پیشرفت این هدف یاری نمایند .
سلام
تبریک و خسته نباشید میگم
کار ارزنده ای انجام دادید. امیدوارم مستمر باشه
---------
دوستان اگر نظری میدن تنها هدفشون پیشرفت مجله است. (*البته نظر هایی که میدن نظر شخصی این دوستان است و نظر تیم نیست )
سایت سی ام اس تاک هم همچین کاری انجام داد و در ابتدا استارت خیلی خوبی زد اما متاسفانه بعد از مدتی نه تنها به سانسور اخبار روی آورد بلکه کپی رایت ها را هم رعایت نکرد و ...
امیدوارم هدفتون که همانا گسترش فرهنگ اپن سرس است را همواره دنبال کنید.
به امید موفقیت روزافزون شما
یا علی
-
4 کاربر زیر از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)