-
ممنونم جناب فیروزمندان نظرات و انتقادات دوستان دلگرم کننده است . متوجه هستم که جهت پیشرفته مجله است . انشاء الله که بتوانم این گام ها را به صورت مستمر و آگاهانه بردارم .
به کمک ها و حمایت های جنابعالی هم نیازمندم . انشاء الله بتوانم در کنار شما به معرفی تیم خوب جوملافارسی و خدمات ارزنده ای که در جهت پیشرفت جوملا در ایران انجام داده اید بپردازم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از tick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
11-05-2011 05:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
جاي تشكر داره به خاطر روحيه ي انتقاد پذيري بالاي شما.
بر عكس بعضي ها بر خورد شما با انتقادات با رويي گشاده بود كه جاي تحسين داره.
انتقاداتي كه انجام ميشه همونطوري كه آقاي فيروزمندان فرمودند انتقاد فردي هست و به هيچ عنوان نظر تيم نيست.
شبكه هاي زيادي بودند كه به خاطر عدم بي طرف بودن توكارهاشون شكست خوردند. بعضي اوقات لازم هست برخي مقالات رو از سايت هاي رقيب تو مجله آورد. اون چيزي كه بين همه ي ما يكي هست زبان فارسي و در يك يگان واحدتر ايراني بودن ماست.(البته من تمام فارسي زبانان رو يكي ميدونم و هيچ وقت به جدايي اين دو اعتقاد نداشتم.)
محسن فيروزمندان ، روح الله بلوردي، ابوالفضل طالبي، امير رضا تهراني، نويد رئيسي و... همه دارند يك چيز رو گسترش ميدن و همه يك هدف اصلي دارند و من به وجود همه ي اينها توي كشورم افتحار مي كنم. جداً كلاس كاري فارسي زبانان بين ساير زبانها خيلي بيشتر بوده. اميدوارم اين مجله بتونه حرف هاي ناگفته ي اين شخصيت ها رو به گوش كاربران برسونه و ببينن كه چه زحمت هايي براي اپن سورس و پيشرفت جوملا در ايران ميشه.
البته من هنوز براين عقيده ام كه بازه ي كاري فراتر از جوملا بره و يك مجله براي اپن سورس بشه كه هم مطالب ازمحدوديتها در بياد و هم كاربران زيادي رو مشتمل بشه. الان اين مجله رو شايد 30000 نفر كاربر جوملا بخونن و بقيه ازش سر در نيارن.
در كل شاهين جان اميدوارم موفق باشي و آرزوي توفيق روز افزون برات ميكنم
ویرایش توسط safajuy : 11-05-2011 در ساعت 07:25 AM
دلیل: حروف به هم چسبيدن
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
مجله رو کامل خوندم ، اما برای دانلود مجبور شدم حدود 10 بار دانلود رو دوباره شروع کنم ، عضویت هم که خودش یک موضوع جدا هست.
رو گرافیک مجله خیلی کار شده و اگر به همین صورت پیش بره به سطح خیلی خیلی خوبی خواهد رسید.
به نظر من هم (نظر شخصی) به دلیل اینکه شما برای شروع از نزدیکترین منبع یعنی جناب طالبی عزیز استفاده کردید کمی خواننده رو به سمت یک مجله تبلیغاتی میکشه ، اما برای شروع به نظرم خیلی هم خوب هست ، منابع ، اشخاص و تیم های زیادی هستن که شما می تونید از اونها استفاده کنید.
در ادامه اگر افزونه ای معرفی میکنید که ترجمه شده نام انگلیسی اون رو هم ذکر کنید البته این مورد برای افزونه های طراحی شده توسط دوستان مستثنی هست.
در ضمن فایل های ضمیمه رو هم فکر کنم یادتون رفته ضمیمه کنید ، در قسمت اتچمنت چیزی نبود.
برای شما آرزوی موفقیت و انتقاد پذیری شما رو هم تحسین میکنم.
-
3 کاربر زیر از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ممنون از همه دوستان . واقعا نظر لطفتان است و من کوچکترین عضو در جامعه جوملا هستم . تمام سعیم را می کنم از نظرات دوستان استفاده کنم .
در مورد ضمایم مجله مشکلی بود که الآن رفع شده . در مورد عضویت هم بنا به هدفی که دارم عضویت را ضروری می دانم اما سعی خواهم کرد راهکاری را پیدا کنم که این فرایند ساده تر انجام بشود .
باز هم تشکر می کنم
-
کاربر مقابل از tick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)