تمام مواردی که دوستان گفتند در مجله لحاظ خواهد شد .
ببینید من خودم به الشخصه دوستانی داشتم و در انجمن هایی فعالیت می کردم . برای شماره نخست سعی کردم از دوستان اطراف خودم کمک بگیرم و نهایت استفاده را ببرم. در سایت هم یک قسمت قرار دادم برای ارسال مطالب و اخبار توسط دیگر عزیزان . مسلما این کار واقعا زمان بر هست و من برای شماره اول حدود یکماهی وقت گذاشتم . اما خوب کلیت کار مشخص شده . بخش ها مشخص شده . از شماره آینده از همه گروه ها استفاده خواهد شد و می شود گفت این شماره استارت کار بوده . امیدوارم گروهایی که در شماره اول نامی از ایشان نیامده خرده نگیرند و سعی داریم در تمام شماره ها به معرفی تک تک گروه ها بپردازیم و از مطالب علمی تمام دوستان در هر گروهی که باشند استفاده خواهیم کرد .
بار آموزشی شماره اول کم بوده ، اخبار جامع و یا کامل نبوده همه اینهارا قبول دارم . اما با این شماره این حرکت را آغاز کرده ایم تا به سرانجام برسانیم.
برنامه ها برای مجله زیاد است و مسلما در هر شماره نمی شود همه چیز را بیان کرد ولی از طرفی صحبت های دوستان را هم با گوش جان می شنوم . چون معتقدم این مجله متعلق به همه جوملاکاران است . امید است که این مجله به حدی برسد که رضایت خاطر دوستان و تمام گروه های فعال در زمینه جوملای ایران را برآورده سازد
علاقه مندی ها (Bookmarks)