تمام مواردی که دوستان گفتند در مجله لحاظ خواهد شد .
ببینید من خودم به الشخصه دوستانی داشتم و در انجمن هایی فعالیت می کردم . برای شماره نخست سعی کردم از دوستان اطراف خودم کمک بگیرم و نهایت استفاده را ببرم. در سایت هم یک قسمت قرار دادم برای ارسال مطالب و اخبار توسط دیگر عزیزان . مسلما این کار واقعا زمان بر هست و من برای شماره اول حدود یکماهی وقت گذاشتم . اما خوب کلیت کار مشخص شده . بخش ها مشخص شده . از شماره آینده از همه گروه ها استفاده خواهد شد و می شود گفت این شماره استارت کار بوده . امیدوارم گروهایی که در شماره اول نامی از ایشان نیامده خرده نگیرند و سعی داریم در تمام شماره ها به معرفی تک تک گروه ها بپردازیم و از مطالب علمی تمام دوستان در هر گروهی که باشند استفاده خواهیم کرد .
بار آموزشی شماره اول کم بوده ، اخبار جامع و یا کامل نبوده همه اینهارا قبول دارم . اما با این شماره این حرکت را آغاز کرده ایم تا به سرانجام برسانیم.
برنامه ها برای مجله زیاد است و مسلما در هر شماره نمی شود همه چیز را بیان کرد ولی از طرفی صحبت های دوستان را هم با گوش جان می شنوم . چون معتقدم این مجله متعلق به همه جوملاکاران است . امید است که این مجله به حدی برسد که رضایت خاطر دوستان و تمام گروه های فعال در زمینه جوملای ایران را برآورده سازد
جناب سمیع عادل ای کاش در این شماره نامی از من یا انجمن جوملای ایران برده نمیشد تا دوستان آزرده خاطر نشوند.فکر میکنم هر چه در خفا کار کنیم بهتر باشه تا اینکه جایی نامی برده بشه..
انشالله جناب سمیع عادل در شماره بعدی صرفا روی انجمن جوملافارسی تمرکز کنند تا تبلیغی نباشه ....

پیروز باشید