با سلام و احترام فراوان خدمت دوستان و اساتید گرامی من یوزر و پسوورد ورود با پنل مدیریت جوملا را فراموش یا خراب کردم چطور می توانتم بازیابی کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام و احترام فراوان خدمت دوستان و اساتید گرامی من یوزر و پسوورد ورود با پنل مدیریت جوملا را فراموش یا خراب کردم چطور می توانتم بازیابی کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
در پناه حق
روشهای مربوط به تغییر رمز ورود به مدیریت جوملا بارها تکرار کردم و نشد دیگر روانی شدم از این روش استفاده کردم
دروود
شاد و سلامت در پناه ایزد
اگر ماژول ثبت نام کاربران شما در سایت فعال است میتونید از خود سایت رمز عبور یا شناسه رو بگیرید
ازقسمت بازیابی شناسه و گذرواژه
خیلی راحته در یک دقیقه و فقط کافیه ادرس ایمیل مدیریت رو داشته باشید
موفق باشید
]م درخواست گذرواژه کردم و هم شناسه ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردم ایمیل خودم مدیر یایت را هم دادم
البته شاید من عجولم
چند وقت بعدش ایمیل میاد
معمولا باید بلافاصله ایمیل رو دریافت کنید
اگر هنوز دریافت نکردید بهتره پسورد خود را از طریق phpMyAdmin تغییر بدید. دوستان در پست های قبل توضیح دادند
اگر باز هم موفق نشدید یوزرنیم و پسورد هاست را ارسال کنید تا برای شما ریست کنم
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)