بچه ها کسی دلیل این ارو رو می دونه؟ : Infinite loop detected in JError
در زمان باز شدن صفحه اصلی سایت و یا صفحه مدیریت جوملا در بعضی اوقات این ارور رو میده و سایت باز نمیشه.

بچه ها کسی دلیل این ارو رو می دونه؟ : Infinite loop detected in JError
در زمان باز شدن صفحه اصلی سایت و یا صفحه مدیریت جوملا در بعضی اوقات این ارور رو میده و سایت باز نمیشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آیا مطمئنید این مشکل رو در جوملا 1.5 دارید؟ ( با توجه به بخشی که سوال خود را مطرح کردید )
این ارور در جوملا 1.7 زمانی ظاهر میشه که دیتابیس شما و یا کانکشن دیتابیس مشکل داشته باشه
یا علی
من همین مشکل رو دارم در 1.7
باید چه کار کنم؟
کلا تو ومپ ساختم مشکلی نبود به سی پنل منتقل کردم مشکل داره با این که ظاهرا همه چیز درسته
ارنباط بین جوملا و دیتابیس رو چک کنید، در فایل configuration.php اطلاعات مربوط به دیتابیس و نام کاربری رو وارد کردید؟نوشته اصلی توسط sadeghspy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از شما
ارتباط بین جوملا و دیتا بین سرو چطور چک کنم؟|
فایل configuration.php رو همه تغییراش رو انجام دادم و پسورد و یوزر جدید رو دادم + دیتا بیس و تغییر اون دو آدرس
الان یهو عوض شد ارور Internal Server Error رو میده!
فقط یه سول این رو باید اینطوری بنویسم یا پابلیک اچ تی ام ال رو حذف کنم؟
public $log_path = '/home/ipoolir/public_html/logs';
در ضمن من تو wamp فایل htacceess رو پسوند txt اش رو پاک کردم و .نقطه قبلش گذاشتم و اون تیک رو زدم تا لینک ها بهتر بشن و مشکلی توی ومپ نداشت مشکل از اون نیست؟ چیکارش کنم درست بشه؟
خیلی ممنون
دوباره توی ومپ سرور مود rewrite_modeule رو خاموش کردم دقیقا همین ارور Internal Server Error رو داد که وقتی htacceess. رو به htacceess.txt تبدیل کردم درست شد
اما همین کارو در وب کردم درست نشد
نمی دونید تو وب چطوری باید این rewrite_modeule رو فعال کرد میدونم فعال بشه درست میشه
ببخشید.
برای من هم چنین مشکلی پیش اومده.
اصلا نمیدونم چی کار کنم.
یعنی چطور باید مشکل رو حل کنم؟
البته cms سایتم جوملا 1.7 هست.
ویرایش توسط BAEG[dot]IR : 02-14-2012 در ساعت 07:56 PM
سلام
این مورد را با مدیر هاستتون در میان بگذارید
بپرسید که rewrite_modeule فعال می باشد یا خیر.
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)