با سلام به دوستان
من جوملا رو بر روی هاست نصب کردم , و می خوام پک جوملایی که شامل قالب و یک سری کامپوننت هست رو جایگزین کنم
آیا راهی هست که بشه این پک رو به صورت نصب شده بر روی هاست قرار بدم ؟
متشکر

با سلام به دوستان
من جوملا رو بر روی هاست نصب کردم , و می خوام پک جوملایی که شامل قالب و یک سری کامپوننت هست رو جایگزین کنم
آیا راهی هست که بشه این پک رو به صورت نصب شده بر روی هاست قرار بدم ؟
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظور شما از جمله ي زير چيه؟
پكيج جوملا يك اينستالر داره وبعد از مراحل نصب شما مي تونيد از جوملاتون استفاده كنيد.آیا راهی هست که بشه این پک رو به صورت نصب شده بر روی هاست قرار بدم ؟
در مورد مشكلتون بيشتر توضيح بديد
دوست عزیز من پکی برای قالب دارم به اسم Quick start می خواستم بدونم برای اینکه قالب رو به همراه ماژول ها و کامپوننتهای که در این پک قرار داره بخوام بر روی هاست داشته باشم , باید به چه صورت عمل کنم ؟
چون فایلی برای دیتا بیس ندارم که بخوام در دیتا بیس ایمپورت کنم
متشکر
دوست عزیز شما باید همون جوملا رو نصب کنید و پس از نصب جوملا .اتومات قالب و کامپوننت مد نظر هم نصب و فعال میشه
بعدش اگر اون جوملا انگلیسی بود (برای قالب های گرفته شده از سایت های خارجی ) میتونید حوملای فارسی همین انجمن رو روی اون جوملا اکسترکت کنید تا جوملای شما فارسی بشه
حتی میتونید فقط پوشه زبان رو روی پوشه جوملای نصب شده اکسترکت کنید اینجوری هم فارسی میشه
اگر شما الان سایتی دارید و فقط میخاهید قالب مدنظر رو تنها نصب کنید و جوملا پکیج مدنظرنصب نشه
ابتدا اون پک جوملا رو روی هاست لوکال نصب کرده و سپس قالب اش رو استخراج کرده و روی جوملای فعلی خودتون نصب کنید
موفق باشید
دروود
بسته های اماده نصب یا همون quick start بسته های تجاری هستند
طبق قوانین از این موارد در انجمن پشتیبانی نمیشه ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)