سلام
دوستان من با نرمافزار Artisteer 3 یک قالب طراحی کردم و با joomla template و پسوند zip ذخیره میکنم ولی وقتی میرم رو سایت نصبش می کنم سایت که بالا میارم فقط هدرش میاد دیگه هیچ خبری از منوهاش نیس.جان ما کمک کنید حیاتی!!!
![]()

سلام
دوستان من با نرمافزار Artisteer 3 یک قالب طراحی کردم و با joomla template و پسوند zip ذخیره میکنم ولی وقتی میرم رو سایت نصبش می کنم سایت که بالا میارم فقط هدرش میاد دیگه هیچ خبری از منوهاش نیس.جان ما کمک کنید حیاتی!!!
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
دوست عزیز موقعیت های منو ها را متناسب با موقعیت های موجود در قالب آرتیستر تغییر دهید.
یا علی
داداش من، من اصلا نمیخوام از جوملا منو بسازم فقط میخوام منویی که تو ارتیستر نشون میده رو نشون بده ولی نمیشه
2 تا عکس میزارم اولی ماله ارتیستر دومی ماله سایتم
![]()
دروود
ماژولها و منو هارو در دو طرف موقعیت های قالب در تمامی صفحات منتشر کردید ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
اره همشو انتشار دادم ولی هیچکدومش نمیاد
اخه فقط همین 1 قالبم این مدلی نیس که 100 مدل امتحان کردم
ببین مشکل از موقعیت منو ها نیست؟
فکر میکنم برای جوملا چنین موقعیت ها تعریف نشده
ولی اگر اینطور باشه که خیلی بیخوود میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نگاهی به این تاپیک بیاندازید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس با این اوضاع بیخیال ارتیستر بشیم دیگه نه؟؟
یعنی باز بریم شروع به اموزش نرم افزارای دیگه برای طراحی قالب بشیم؟
اینکه خودش 3 سال طول میکشه!!!!
هیچ راه حلی دیگه براش پیدا نمیشه؟
راستی قالب های اماده رو تو چه نرم افزاری میشه تدوینش کرد.منظورم شکل کلی قالب نیست منظورم عکسای توی قالب؟؟
سلام
دوستان این یک نرم افزار تحت سیستم عامل هست که تجاری و فروشی هست ! پشتیبانی از آن در این انجمن بر خلاف قوانین کپی رایت و انجمن جوملا فارسی هست ! لطفاً با مرجع آرتیستر مکاتبه نمایید !
لطفاً از ادامه این تاپیک خودداری نمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)