سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: چند تا سوال

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Question چند تا سوال

سلام!
    1. چرا خودتون برای همین انجمن از سیستم SMF استفاده نکردید؟
    2. سیستم های مدیریت محتوا تا چه حد نیازهای طراح صفحات وب رو مرتفع می کنن؟ مثل امنیت، سرعت طراحی، کیفیت، قدرت، ... . یا باید طراحان حرفه ای سایت رو از صفر و از ابتدا طراحی کنن؟
    3. ایا میشه توی صفحات جوملا که php هستش از asp استفاده کرد؟
    4. شما خودتون برای web design چیکار می کنید؟ CMS یا PHP یا ASP ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 490 بار در 360 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط iman.r [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام!
    شما وقتی یه نمایشگاه اتومبیل پراید دارید دلیل میشه که بنز شخصی خودتون رو سوار نشید و بگید منم باید پراید سوار بشم ؟

قصد جسارت نداشتم و فقط تفاوت رو بیان کردم البته از دید خودم

4. کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال
    سلام
    1- انجمن قبلی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با SMF راه اندازی شده بود ، اما بنا به دلایل و نیاز های خاصی از VB استفاده شد.
    2- همه اینهایی رو که گفتید رو نمیشه در سطح بالایی فقط با نصب کردن یک سیستم آماده داشت ، بلکه باید خود طراح هم کمی فعالیت کند.
    3- منظورتون رو نفهمیدم ، PHP و ASP از هم جدا هستند و به میزبان های متفاوتی نیاز دارند ، ASP فقط در سرور های ویندوزی ISS قابل اجرا هست ، اما PHP در سرور های لینوکسی و ...
    4- انتخاب سیستم ، زبان برنامه نویسی ، میزبان و ... همه و همه به نیاز شما بستگی داره ، شما باید طبق نیازی که دارید مواردی رو انتخاب کنید که برای کاری که قصد دارید انجام بدین مناسب باشه، سیستم ها هم بر اساس امکاناتی که دارند و نیاز هایی که برطرف میکنند انتخاب میشوند.

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط iman.r [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام!
    2. سیستم های مدیریت محتوا تا چه حد نیازهای طراح صفحات وب رو مرتفع می کنن؟ مثل امنیت، سرعت طراحی، کیفیت، قدرت، ... . یا باید طراحان حرفه ای سایت رو از صفر و از ابتدا طراحی کنن؟
    3. ایا میشه توی صفحات جوملا که php هستش از asp استفاده کرد؟
    4. شما خودتون برای web design چیکار می کنید؟ CMS یا PHP یا ASP ؟
    سلام

1.جوابتون در ارسال قبلی داده شد !
    2:از 0 تا 100 ! طبیعتاً شما اگر خودتون هم سیستمی رو بنویسید باید نهایتاً روی موارد دیگری از اون کار کنید ! سی ام اس ها کار برنامه نویسی سیستم شما را آسان کرده اند ! همانطور که فریم وورکهایی برای ای اس پی هست ! برای پی اچ پی هم سی ام اسها و سی ام اف های رایگان موجود هستند !
    3:از مثال دوستمون که برای پراید و بنز زدن استفاده میکنم ! شما بنز دارید که کولر داره و هوای خوبی رو داره ! اما شما کولر آبی رو ترجیح میدین ! خب میتونید روی سقف ماشین جا بزارید و کولر آبی به ماشینتون اضافه کنید ! این بر میگرده به تخصص و علاقه شما ! هیچکاری نشدنی نیست !
    4: من برای وب دیزاین (طراحی وب) از یک مداد سیاه تیره - جعبه مداد رنگی و کاغذهای مخصوص طراحی استفاده میکنم ! در نهایت این طرح رو به فتوشاپ میبرم ! و بعد به html و css میبرم ! بعد بسته به نوع نیازم برای سیستمی که در ادامه میخوام استفاده کنم اختصاصی میکنم !
    اگر قرار باشه با آریا سی ام اس سایتی رو بسازم باید با ساختار اون سی ام اس قالب رو اختصاصی کنم ! اگر قرار باشه با پارس سی ام اس کار کنم باید با ساختار اون واگر قرار باشه با جوملا یا سیستمهای دیگه هم همینطور ! شاید اصلاً سیستمی رو که خودم تهیه کردم و نوشتم رو باید این قالب رو اختصاص بدم !! کسی نمیدونه قراره چی بشه ! هیچ قاعده ای در کامپیوتر معنا نمیده ! شما ممکنه که یک نرم افزار را با 50 خط کد بنویسید و با کمترین متغییر و درگیری رجیسترها ! ممکنه یکی دیگه با کمتر و یا یکی دیگه با بیشتر ! حتی از نظر زمان و زیبایی و ... ! پس هرکس شیوه خودش رو داره !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

7. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    خیلی ممنون از جواباتون!
    5. آیا در جوملا میشه یه سایت که کارش مثل اکثر سایت های ادارات پایگاه داده هست رو به سادگی و با سرعت طراحی و راه اندازی کرد؟
    6. در جوملا grid view به قدرت asp آماده داره؟ سوای کتابخانه های php
    7. آیا برتری CMS صرفا به خاطر اماده بودن بخش مدیریت اونه؟
    8. نظرتون راجع به طراحی یه سایت که کار اتوماسیون اداری رو انجام میده بوسیله CMS چیه؟ آیا از پسش بر میاد؟

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    5.سوال نا مفهوم هست ! بیشتر توضیح بدید !
    6.منظورتون از grid view دقیقاً چی هست ؟ جوملا یک فریم وورک هست ! شما میتوانید خیلی کارها و نیازها را به آن اضافه کنید ! دست شما بسته نیست !
    7.خیر! مثلاًٌ در جوملا اگر شما یک قالب ایجاد کنید ! میتوانید آن قالب را بسیار ساده برای جوملای خود اختصاصی کنید یا برای ویرایش یک قسمت خاص از قالب میتوانید راحت آنکار را انجام دهید بدون هک در هسته جوملا ! جوملا یکسری api مختص به خود را دارد که میتوانید با استفاده از آن کدنویسی خود را ساده کنید ! یا ساده تر و سریعتر افزونه ها را برای آن ایجاد کنید ! دقیقاً معنای فریم وورک !!
    8.CMS یعنی سیستم مدیریت محتوا ! اما شما به این سیستم میتونید امکاناتی را اضافه کنید ! در واقع در قالب کامپوننت میشه نرم افزارهای دیگر را به جوملا اضافه کرد ! پس بدون شک شدنی هست ! چون جوملا یک فریم وورک برای PHP هست و میتوان از آن به راحتی هر استفاده ای داشت. اما سیستمهای اتوماسیون اداری عموماً امکانات خاصی را دارند که باید نسبت به آنها قبل از هرکاری واقف بود !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

10. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: