-
قرار دادن لینک به مجموعه در انتهای باکس
با سلام
در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تعدادی باکس وجود دارد که انتهای هر باکس عبارتی تحت عنوان آرشیو قرار دارد که به مجموعه هر باکس لینک شده است. چطور میتونم این لینک را در انتهای باکس ها ایجاد کنم و ترجیحا بتونم به جای لینک به مجموعه، لینک دیگری را نیز مشخص کنم؟
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 11-09-2011 در ساعت 09:28 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
11-09-2011 09:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید چندین مجموعه ایجاد کنید و مطالب مورد نظرتون داخل آن مجموعه ها قرار دهید یا از مدیریت مطالب میتوانید برخی از مطالب را آرشیو کنید سپس از مدیریت منوها لینک مجموعه های مختلف را بدست آورید
بعد از بدست آوردن لینکها هرکجا که تمایل داشتید می توانید از این لینکها استفاده کنید
-
-
ممنون از راهنماییتون ولی فکر کنم منظورم را درست بیان نکردم.
فرض کنید من از ماژول آخرین مطالب استفاده کردم و آخرین مطالب مجموعه ای را نمایش داده ام. میخواهم در انتهای این ماژول لینک مشخصی را قرار دهم. آیا این امکان وجود دارد؟
مثلا پلاگینی هست که قسمتی به تنظیمات ماژولها اضافه کنه تا بتونیم این کار رو انجام دهیم(اضافه کردن لینک)
امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 11-09-2011 در ساعت 02:19 PM
-
-
یه راهی که به ذهنم رسید اینکه از پلاگین درج ماژول در مطلب استفاده کنم و لینک رو در ادامه ماژول قرار بدم و مطلب رو در یک موقعیت منتشر کنم. اگه دوستان راه بهتری می شناسند ممنون میشم کمکم کنند.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
این نیاز در جوملا 1.7 برآورده شده و میتونید مستقیماً اینکار را انجام دهید و ... !
اما با استفاده از api های جوملا میتونید نام مجموعه را در هرجا که میخواهید چاپ کنید !
البته کامپوننتهایی نظیر k2 این امکان را بصورت پیشفرض دارند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)