-
مشکل در تبدیل نوع منو به وبلاگ
1 سایت دارم که اون سایت متشکل از 8 قالبه که هر قالب رو اختصاص دادم به 1 صفحه (قالب هارو خودم طراحی کردم). اسم یکی از این صفحات بلاگه و توش متن زیاده، می خوام این متن رو به صورت وبلاگ وار بنویسم، نوع منوی اون صفحه رو هم به "نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ" تغییر دادم. اما وقتی از قسمت مطالب بخشی رو اختصاص میدم برای نشان دادن توی ادامه مطلب، از توی سایت تغییری ایجاد نمی شه و کل مطالب رو یکجا نشون میده!!!
(قالب هارو خودم طراحی کردم)
می تونه ایراد از طراحی قالب باشه؟
چه طوری این مشکلمو میتونم حل کنم؟ ممنون می شم اگه دوستان مسلط راهنمایی کنن!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-09-2011 12:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگر ممکنه لینک سایت را در ادامه قرار بدید و دقیقا بنویسید کدوم قسمت این مشکلو داره تا بررسی کنیم
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر ممکنه لینک سایت را در ادامه قرار بدید و دقیقا بنویسید کدوم قسمت این مشکلو داره تا بررسی کنیم
سلام، لینک سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل در این صفحه:
-
-
سلام
اگر منظورتون لینک بودن تایتل و وجود لینک ادامه مطلب در این صفحه است باید این مورد را از قسمت تنظیمات منو مربوطه ست کنید
اگر هدف دیگری دارید بفرمایید تا بیشتر راهنمایی کنیم
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
سلام
اگر منظورتون لینک بودن تایتل و وجود لینک ادامه مطلب در این صفحه است باید این مورد را از قسمت تنظیمات منو مربوطه ست کنید
اگر هدف دیگری دارید بفرمایید تا بیشتر راهنمایی کنیم
یا علی
منظورم همینه.... اما همونطور که گفتم:
نوع منوی اون صفحه رو هم به "نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ" تغییر دادم. اما وقتی از قسمت مطالب بخشی رو اختصاص میدم برای نشان دادن توی ادامه مطلب، از توی سایت تغییری ایجاد نمی شه و کل مطالب رو یکجا نشون میده!!!
من تو سایت های دیگم این کار رو انجام دادم... اما تو این سایت به مشکل خوردم!
-
-
سلام
لطفا یوزرنیم و پسورد هاست و ادمین جوملا را بفرستید تا تنظیمات جوملا و قالب شما را بررسی کنم
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)