-
Hamidy جان همین الان Jupgrade رو خواستم نصب کنم که نشد .
JInstaller: :نصب: فایل /home/.../public_html/tmp/install_4ebb8464cde62/com_jupgrade/install.php موجود نیست
نصب کامپوننت: عدم کپی فایل نصب PHP.
البته حالا که نگاه کردم دیدم من قبلا از J !Update استفاده کردم که خیلی راحت بود ، حیف که نسخه جدید نداده برای 1.7
ویرایش توسط p30one : 11-10-2011 در ساعت 08:35 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-10-2011 08:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
لینک دانلود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در تنظیمات jupgrade شما می تونید انتخاب کنید که برای مهاجرت جوملا 1.7 باشه
حیف که نسخه جدید نداده برای 1.7
چرا برای 1.7 نیاز دارید؟
در ضمن با توجه به عنوان تاپیک در صورتی که هنوز مشکلی هست لطفا تاپیک جدید ایجاد کنید.
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من j!Update رو میگفتم که نسخه جدید نداده
Jupgrade رو هم دانلود کرده بودم اما نصب نمیشد ...
بله فکر کنم بهتره یه تاپیک جداگانه برای مشکل در نصب ایجاد کنم .
خیلی ممنون
-
-
کاملا آن مقاله درست است و کوچ به جوملا ۱.۷ فعلا منظقی نیست میپورسید چرا ؟
فرض بگیرین جوملا ۱.۷ که امروز نسخه ۱.۷.۳ به دلیل باگ امنیتی منتشر شد اگه همه لحاظ در حال حاظر بهتر از جوملا ۱.۵ که امروز ۱.۵.۲۵ منتشر شد می باشد .
حال فکر کنید فردا نسخه بعدی جوملا که ۲.۵ می باشد فردا منتشر شد
دو فرض وجود دارد )
۱- اگر نسخه جوملا ما ۱.۷ باشد دقیقا از همین فردا که جوملا ۲.۵ منتشر می شود دیگر پشتیبانی نخواهد شد و به قول دوستان: ۱.۷ قابلیت آپدیت به جوملا ۲.۵ را دارد . و از آنجایی که نسخه ۱.۷ ما دیگر آپدیت نمی شود و هر لحظه ممکن است از نظر امنیتی دچار مشکل شود . باید همان فردا به نسخه ۲.۵ جوملا کوچ کنید اما آیا نسجه ۲.۵ جوملا همان روز که سایتی اصلی جوملا آن را منتشر می کند به فارسی ترجمه خواهد شد ؟
در جواب به راحتی می توان گفت نه تنها همان روز ترجمه نمی شود بلکه در بهترین شرایت ۲۰ روزی طور خواهد کشید. حال سوال بعدی این است که توین ۲۰ روز ما با نسخه ۱.۷ جوملایمان که دیگر هیچ پشتیبانیی از آن نمی شود چه کار باید بکنیم ؟ و با مشکلات امنیتی که هر لحظه ممکن است برای آن پیش بی آید و هیچ نسخه آپدیتی برای آن دیگر منتشر نمی شود چه کنیم ؟
حال خوش بینانه فکر کنیم توی این حداقل ۲۰ روز اتفاقی نافتاد و نسخه ۲.۵ فارسی منتشر شد و آپدیت از ۱.۷ به ۲.۵ بدون هیچ مشکلی انجام شد ( که بعید است این موضوع بدون مشکل باشد همانطور که آپدیت ۱.۵ به ۱.۶ و همینطور به ۱.۷ بسیار در اویل با مشکل رو برو بود ) . سوال بعد آن است شرکت تولید کننده قالب شما کی نسخه سازگار با جوملا ۲.۵ قالب شما را منتشر خواهد کرد .
و بسیاری از مشکلا دیگر که در این بحث جایش نیست.
۲ - حال فرض بگیری نسخه جوملا شما ۱.۵ می باشد و همچنان در حال پشتیبانی و آپدیت می باشد و فردا نسخه ۲.۵ جوملا منتشر می شود . در این وضعیت شما اصلا نگران نیستی که تا جوملا ۲.۵ فارسی منتشر شود مشکل امنیتی دارید زیرا میدانی جوملا ۱.۵ تا یک ماه بعد از انتشار جوملا ۲.۵ پشتیبانی و به روز رسانی خواهد شد و به راحتی می توانید صبر کنید تا نسخه فارسی آن و حتی اولی و دموین آپدیت جوملا ۲.۵ منتشر شود و سپس به آن کوچ کنید .
امیدوارو متوجه شده باشید دلیل اجعیت جوملا ۱.۵ بر ۱.۷ چیست آن هم مخصوصا برای ما فارسی زبانان .
در ضمن قابل توجه دوستان جوملا آرت و بسیاری از شرکت های معتبر جوملا اعلام کردند همچنان از جوملا ۱.۵ استفاده می کنند .
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از Hossein.M عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
دوست عزيز صحبت هاي شما منطقي نيست !
اول اينكه اگر فردا جوملا 2.5 منتشر بشه همون روز جوملا 1.7 متوقف نميشه.
دوم اينكه اگر هم پشتيبانيش متوقف بشه راه آپديت بازه و شما مي تونيد راحت تر انتقال بديد به 2.5
سوم اينكه ترجمه هاي فارسي زماني كه نسخه بتا مياد كامل ميشه و از جوملا كد قابل دريافته و فقط پكيج اصليش كه شامل قالب و ساير موارد هست طول مي كشه
چهارم اينكه همه دارند ميگن انتقال از 1.7 به 2.5 به مراتب راحت تراز 1.5 به 2.5 هست
اما..
خودم به شخصه 1.5 رو فعلاً ترجيح ميدم. علتش هم امكاناتشه و اينكه استيبل تر از 1.7 هست. اصولاً نسخه هاي lts قابل اعتماد تر از sts هستند
درسته كه موقع آپديت اذیت خواهيم شد
ولي باز هم نسبت به امكاناتش مي ارزه
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
بله جوملا ۱.۷ فقط ۱ ماه فقط بعد جوملا ۲.۵ ساپورت میشه ولی جوملا ۱.۵ بعد از ۲.۵ دارای ۳ ماه پشتیبانی است .
بنده منکر راحتی آپدیت ۱.۷ به ۲.۵ نشدم .
مهم هم زمان انتشار پکیج اصلیش می باشد.
دوست عزیز و محترم جناب آقای صفا جو( اگر درست نوشته باشم ).
در کل خودتان جواب اصلی را دادید:
بین این دو گزینه کدام را انتخاب میکنید* ؟
۱- استفاده از ۱.۵ و کوچ به ۲.۵
۲- استفاده از ۱.۷ و کوچ به ۲.۵
اگر یک کلمه از شما پاسخ بخواهند طبق نظر خودتان گزینه ۱ را انتخاب میکنید .
چرا از اول این را به دوستان نمی گید ؟
این ۲ صفحه را خواندم همگی مدیر ها از مزییت های ۱.۷ نصبت به ۱.۵ گفته اید و در نهایت گفته اید که البته بستگی به نیاز شما داره ۱.۵ یا ۱.۷ را انتخاب کنید ( بدون گفتن مزییت استفاد هاز جوملا ۱.۵ )
با این توضیحات همه هم قاعدتا ۱.۷ را انتخاب میکنم .
چرا از اول هیچ کدام از مدیرانتون این حرف شما را نزدند.
اگر واقعا اونها ۱.۷ را ترجیه می دهند چرا سایت خودتان روی قالب تاچیون ۱.۵ شرکت راکت تم بالاست ؟؟؟!!!!!!!!
با تمام احترام من اعتقاد دارم شما نه ولی دوستان مدیرتان کاملا محافظه کارانه این مطلب را پاسخ گفتند و این کار از طرف شما که مردم بهتون انقدر اعتماد میکنند و مشورت میکنند اصلا قابل قبول نیست .
دلیل این محافظه کاری هم احتمال استقبال کم از جوملا ۱.۷ سایت شما میدونم.
امیدوارم شایعاتی که در مورد فروم جوملا فارسی شنیده ام صادق نباشد و این بحث من پاک نشود تا عزیزان خودشان بتوانند قضاوت کنند.
در نهایت با تمام احترام و علاقه از شما و دوستانتان که در زمینه پیشرفت جوملا تلاش می کنید تشکر می کنم.
اگر میدانستم نوشتن مطلب در این سایت سودی نخواهد داشت و یا باعث ناراحتی کسی می شود به هیچ عنوان جیزی نمی نوشتم
باز هم کمال تشکر را از شما دوستان دارم
ضمن تبریک عید
خداحافظ
-
-
سلام
صحبت هایی که دوستان میکنند نظرهای شخصی آنهاست و در صورتی که تیم جوملا فارسی مطلبی را بخواد اعلام کنه حتما در سایت یا به صورت اطلاعیه بیان میکنه
ما هم جوملا 1.5 را منتشر کردیم و هم جوملا 1.7 و آمار دانلود و استفاده در سایت ها و حتی استفاده سایتهای همکار از نسخه های ما و تغییر کپی رایت نشان از کیفیت و پشتیبانی عالی ما داره که زبان زد همه بوده و هست.
ما(تیم) روی هیچ یک از این دو نسخه تاکید خاصی نداریم چرا که برای ما فرقی نمیکنه یوزر از جوملا 1.5 ما استفاده کنه یا 1.7 !
اینکه کاربر و خود ما از چه نسخه ای از جوملا استفاده میکنیم بر میگرده به سیاست ها و انتظارات ما از یک سایت و امکانانی که برای وبسایت خود مد نظر داریم. مطمئن باشید اگر از جوملا 1.7 هم استفاده میکردیم شما یا شخصی مانند شما پیدا میشد که بپرسه پس چرا از 1.5 استفاده نکردید و ...
در صحبت هاتون ذکر کردید
" دلیل این محافظه کاری هم احتمال استقبال کم از جوملا ۱.۷ سایت شما میدونم" !!!
میشه تنها یک تیم را مثال بزنید که استقبال کاربران از جوملای منتشر شده توسط آنها بیشتر باشه ؟ شما اگر تعداد دانلود و استفاده جوملا فارسی تمــــام تیم هارو با هم جمع کنید ( چه آنهایی که واقعا جوملا را منتشر کرده اند و چه آنهایی که جوملای ما را با نام خود منتشر کرده اند ) هم باز در مقابل تیم قدرتمند جوملا فارسی حرفی برای گفتن نیست
طی 6 سال فعالیت، ثابت کردیم که همواره پشتیبان کاربران و اپن سرس هستیم.
در مورد شایعات هم اگر توضیحی بدید ممنون میشم. فعالیت ما آنقدر شفاف و روشن است که جایی برای هیچ سوء استفاده ای باز نیست. شما شایعات را بفرمایید تا کاربران بهتر قضاوت کنند.
نوشته شما هم تا زمانی که بی احترامی به شخص یا گروهی نباشه و یا بر خلاف قوانین انجمن نوشته نشده حذف نمیشه و شما آزادانه میتونید انتقاد کنید و یا پیشنهاد بدید تا باعث پیشرفت هر چه بیشتر ما باشید.
یا علی
-
3 کاربر زیر از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام علیکم
دوست من منکر هیچ کدام از تعریف ها و حسن های جوملا فارسی نشدم و اصلا بحثی در آن مورد نکردم و تشکر هم کردم .
در ضمن من به خاطر تناقض گفته دوستان با ورژن جوملاتون پرسیدم چون همه گفتند ۱.۷ بهتره بعد دیدم شما خودتون رو ۱.۵ هستید و هیچ کس هم حتی ۱ ویژگی از ۱.۵ نام نبرده بود گفتم شما که انقدر به برتری ۱.۷ به ۱.۵ اعتقاد دارید شاید یادتان رفته کوچ کنید و سوال شد برام .
اگر هم روی جوملا ۱.۷ باشید و به صورت مطلق از جوملا ۱.۵ تعریف کنید تناقض ایجاد میشه و حتما سوال میکنند از شما و گرنه مردم که بی دلیل سوال نمی پرسند!
با این که ورژن جوملا و شرکت های تولید جوملا را زیاد پیگیری نمی کنم و دور از جون شما بعضیاشون که شدن زمین تمرین و جولان تازه کار های هک .صرفا از باب فنی میپرسم این که درباره میزان استفاده از جوملای خودتان شاید اطلاعات تغریبا قابل استناد داشته باشید برام قابل هضمه. اما جالبه بدونم چطور تونستید میزان استفاده از تمام انواع جوملا های فارسی را پیدا کنید و با هم جمع بزنید و مقایسه کنید
شما با این وقت صرف کردن و توضیح به این بلندی باز پاسخگوی حرف بنده نشدید دوباره تکرار می کنم .
به قول جناب مدیر من هم منظور مجموعه جوملا فارسی نیست لطفا دوستان نظر شخصی بیان بفرمایند:
در تمام پست های گذشته این تاپیک به جز یک نفر که آن هم در اعتراض من هیچ کدام در بیان نظرات شخصیشون( به قول آقای مدیر) تعریفی از مزیت های جوملا ۱.۵ نیم نکردند و فقط مزییت های ۱.۷ را گفتند .
حال سوال اصلی اینه :
اگر کسی با توضیحات شما بخواهد نتیجه بگیرد سایتش را باید روی ۱.۷ نصب نمایید . پس اگر اینطور است و همانطور که شما هم چیزی از مزییت های ۱.۵ نگفتید چرا در آخر حرفهایتان مثل آقای مدیر میگین: البته بستگی به انتظارات، سیاست و خیلی چیز های دیگر داره که جوملا ۱.۵ را انتخاب کنید یا ۱.۷ / وقتی هیچکدام از شما حتی یک مزییت از ۱.۵ نصبت به ۱.۷ نام نبردید / این یعنی مطلقا جوملا ۱.۷ توصیه میشه پس این جمله آخرتان چیست ؟
حالت دیگری هم وجود دارد و آن این است که شما هم بنا به جمله خودتان مثل بنده قبول دارید که هر کدام از این دو مزییت های خودش را دارد و بنا به نیاز باید انتخاب شود بفرمایید جرا در مورد مزییت های ۱.۵ هیچ کدام چیزی نگفتید که دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون جناب مدیر حدس بنده که گفتم این کار شما به علت محافظ کاری برای استقبال از ۱.۷ هستش را رد کردند و گفتند شماها نظرات شخصی خودتان را می فرمایید .
از همه نکته جالب تر این هست در نظرات شخصی همه دوستان عینا نکته ذکر شده صدق می کند.
من منتظر پاسخگویی شما دوستان هستم.
با کمال تشکر و احترام
-
-
جوملا 1.5 فقط يه مزيت نسبت به 1.7 داره :
اونم اينكه در حال حاضر افزونه ها اكثرا 1.5 هستند و به عبارتي فراواني افزونه براش زياده و كاربر انتخاب هاي بيشتري براي استفاده از افزونه ها داره
كه اين مسئله هم كم كم داره حل ميشه و شركتهاي مختلف به شدت درحال كار روي اين مسئله هستند و مرتب براي افزونه هاي 1.5 داره 1.7 اش هم منتشره ميشه
و نكته جالش هم اينكه كه شركتها افزونه هايشان رو گلچين ميكنند يعني اونا كه خوبه و ارزش داره رو 1.7 اش رو منتشر ميكنند و كاربر وقتي مي بينه كه يه افزونه نسخه 1.5 و 1.6 و 1.7 اش منتشر شده پي به خوبي و ارزش افزونه نزد شركت توليد كننده ميبره
و به نظرم مطمئن نيستم : فارسي سازي 1.5 بايد از 1.7 بهتر باشه اونم به خاطر اينكه مدت زيادي است كه 1.5 پايداره و خودبخود نواقص بيشترديده شده و اصلاح شده
ولي در كل نظر شخصي من اينه :
تا زماني كه 1.5 نصب دارين و كارتون رو راه مياندازه بهتره 1.5 بمونيد و جاي گرم و نرمتون رو از دست نديد تا 2.5 بياد و اپديت شيد
و توصيه من براي اونا كه تازه جوملا ميخان نصب كنند :
فقط 1.7 نصب كنيد تا يه قدم جلوتر باشيد
متشكرم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)