سلام علیکم
دوست من منکر هیچ کدام از تعریف ها و حسن های جوملا فارسی نشدم و اصلا بحثی در آن مورد نکردم و تشکر هم کردم .
در ضمن من به خاطر تناقض گفته دوستان با ورژن جوملاتون پرسیدم چون همه گفتند ۱.۷ بهتره بعد دیدم شما خودتون رو ۱.۵ هستید و هیچ کس هم حتی ۱ ویژگی از ۱.۵ نام نبرده بود گفتم شما که انقدر به برتری ۱.۷ به ۱.۵ اعتقاد دارید شاید یادتان رفته کوچ کنید و سوال شد برام .
اگر هم روی جوملا ۱.۷ باشید و به صورت مطلق از جوملا ۱.۵ تعریف کنید تناقض ایجاد میشه و حتما سوال میکنند از شما و گرنه مردم که بی دلیل سوال نمی پرسند!
با این که ورژن جوملا و شرکت های تولید جوملا را زیاد پیگیری نمی کنم و دور از جون شما بعضیاشون که شدن زمین تمرین و جولان تازه کار های هک .صرفا از باب فنی میپرسم این که درباره میزان استفاده از جوملای خودتان شاید اطلاعات تغریبا قابل استناد داشته باشید برام قابل هضمه. اما جالبه بدونم چطور تونستید میزان استفاده از تمام انواع جوملا های فارسی را پیدا کنید و با هم جمع بزنید و مقایسه کنید
شما با این وقت صرف کردن و توضیح به این بلندی باز پاسخگوی حرف بنده نشدید دوباره تکرار می کنم .
به قول جناب مدیر من هم منظور مجموعه جوملا فارسی نیست لطفا دوستان نظر شخصی بیان بفرمایند:
در تمام پست های گذشته این تاپیک به جز یک نفر که آن هم در اعتراض من هیچ کدام در بیان نظرات شخصیشون( به قول آقای مدیر) تعریفی از مزیت های جوملا ۱.۵ نیم نکردند و فقط مزییت های ۱.۷ را گفتند .
حال سوال اصلی اینه :
اگر کسی با توضیحات شما بخواهد نتیجه بگیرد سایتش را باید روی ۱.۷ نصب نمایید . پس اگر اینطور است و همانطور که شما هم چیزی از مزییت های ۱.۵ نگفتید چرا در آخر حرفهایتان مثل آقای مدیر میگین: البته بستگی به انتظارات، سیاست و خیلی چیز های دیگر داره که جوملا ۱.۵ را انتخاب کنید یا ۱.۷ / وقتی هیچکدام از شما حتی یک مزییت از ۱.۵ نصبت به ۱.۷ نام نبردید / این یعنی مطلقا جوملا ۱.۷ توصیه میشه پس این جمله آخرتان چیست ؟
حالت دیگری هم وجود دارد و آن این است که شما هم بنا به جمله خودتان مثل بنده قبول دارید که هر کدام از این دو مزییت های خودش را دارد و بنا به نیاز باید انتخاب شود بفرمایید جرا در مورد مزییت های ۱.۵ هیچ کدام چیزی نگفتید که دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون جناب مدیر حدس بنده که گفتم این کار شما به علت محافظ کاری برای استقبال از ۱.۷ هستش را رد کردند و گفتند شماها نظرات شخصی خودتان را می فرمایید .
از همه نکته جالب تر این هست در نظرات شخصی همه دوستان عینا نکته ذکر شده صدق می کند.
من منتظر پاسخگویی شما دوستان هستم.
با کمال تشکر و احترام