نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

توی گوگل جستجو کردم این لینکها رو براتون پیدا کردم ! ای کاش کمی تلاش میکردید و خودتون این صفحات رو پیدا میکردید ! هیچی به اندازه ماهی گیری مزه نمیده ! پس ماهیگیری رو خودمون انجام بدیم تا طعم اون ماهی بهتر بشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

متشکر دوست عزیز , منتها من زمانیکه کد رو کپی می کنم و در ماژول custom HTML قرار می ذم تغییری در مازول ایجاد نمی شه و قسمت تغییر زبان گوگل نمایش داده نمی شه !
اگر امکانش هست ماژول دیگه برای این کار معرفی کنید و آیا آموزش این کار رو متشکر

یه سوال دیگه که در مورد جوملا 1.7 داشتم امکان ارث بری رو مثل جوملا 1.5 داره ؟ من که در پلاگین ها گشتم نبود

آیا میشه از امکانات جوملا 1.5 برای جوملا 1.7 استفاده کرد ؟ ظاهرا امکانات جوملا 1.5 خیلی بیشتره !