-
« جمله » اولین نشریه الکترونیک جوملای ایران منتشر شد
به یاری پروردگار اولین شماره ماهنامه جوملای ایران با نام جمله منتشر شده . این ماهنامه سعی در ارتقای سطحی علمی و آموزشی جوملای ایران دارد . برای دانلود ماهنامه می توانید از این آدرس استفاده نمایید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از دوستان تقاضامندیم در شماره های بعدی ما را در پیشرفت این هدف یاری نمایند .
ویرایش توسط tick : 11-04-2011 در ساعت 06:23 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از tick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
11-04-2011 06:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام آقاي سميع عادل
بهتر بود لينك ماهنامه خودتون رو قرار ميداديد نه اينكه كاربران رو مجاب به ثبت نام در سايت كنيد.
البته اين نظر شخصي منه و با اين كار آمار دانلودها رو فوق العالده كاهش مي ديد
در صورت امكان لينك مستقيم رو قرار بديد
موفق باشيد
-
6 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
البته من با مطالعه انگیزه های ایجاد این مجله و همچنین عنوانهای پیش شماره (طبق اصول نشریات اول پیش شماره زده میشه بعد شماره اول!) در سایت کلاً از دانلودش منصرف شدم ! حتی متوجه نشدم که باید عضو شد تا دانلود کرد ! (امیدوارم البته ناراحت نشید ! من همیشه رک و راست با همه صحبت میکنم. عادت به تمجید الکی ندارم! معتقدم باید انتقاد کرد تا بهتر شدن را دید پس منطقی برخورد کنیم !)
به هر حال امیدوارم این پیش شماره راهی برای شماره اول باشه و در شماره اول مطالب بهتری را مشاهده کنیم.
ضمناً به نظرم شاید بهتر باشه تنها در همان "انجمن رسمی جوملای ایرانی" که در انتهای سایت مجله "جمله" ازش یاد کردید مجله "جومله" (فکر کنم این عبارت رو منظورتون بوده برای مجله !) را معرفی فرمایید تا از رسمیت مجله شما خدای نکرده کم نشود 
ویرایش :
البته ظاهراً الان لوگوی سایتهای دیگر را هم اضافه کردید
به هر حال هیچی رسمیت نداره توی دنیای متن باز - این جمله رو فکر کنم شما که سالهاست در وب هستید بهتر از همه بدونید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ویرایش توسط مهدی. : 11-04-2011 در ساعت 07:10 PM
دلیل: اضافه شدن لوگوها در سایت مجله بعد از ارسال این پست
-
4 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
صفاجویی جان
ممنون دوست عزیز نظر شما از لحاظی درست و منطقی است ولی خوب ما یک هدف داشتیم اون هم اینکه نشریات و آخرین اخبار را با خبرنامه ارسال کنیم و نکته دیگه اینکه دوستان را در ارسال مقالات ترغیب کنیم
به این شکل هم دیگه نیاز نیست در انجمن های مختلف پست بزنیم که شماره فلان منتشر شد و هم اینکه دوستان را در این کار سهیم می کنیم .
البته در شماره اول خیلی کم و کاستی دیده میشه به خصوص اینکه از سایت خوب جوملا فارسی و اطلاعات خوب این سایت بی بهره بوده که انشاء الله در شماره های بعدی جبران میشه
در هر صورت حضور دوستان را برای پیشرفت این نشریه آرزومندم .
با تشکر
ویرایش توسط tick : 11-04-2011 در ساعت 07:12 PM
-
کاربر مقابل از tick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مهدی جان دلخور نشید
شماره اول کم و کاستی همیشه داره . من الآن حدود یک ماه هست دارم روش کار می کنم و لی خوب همیشه تا به ایده آل رسیدن راه زیادی باید طی بشود . صحبت شما هم درسته . همیشه با انتقاد پیشرفت حاصل میشود . در ضمن من لینک تمام سایت های جوملایی ایران را دارم اضافه می کنم . الآن مال گروه های مختلف را می توانید ببینید .
باز هم ممنون از نظرتان
-
کاربر مقابل از tick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بنده همیشه در تمام مجلات کشور سعی و تلاش داشتم و با بسیاری از آنها همکاری دارم.
انشاالله اگر سیاستهای مجله شما با تفکرات بنده همخوانی داشته باشه بدون شک همکاری خواهم داشت. چرا که ما باید به کمک هم این راه ها را طی کنیم. امیدواریم که در این موضوع مجله شما پیش قدم باشد و به دور از هر حاشیه ای بتواند فعالیت مفیدی را داشته باشد.
ضمنا ارسال قبلی بنده نیز ویرایش شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
3 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
در خصوص لوگوی انجمن جوملای ایران من هم در جریان نبودم که جناب سمیع عادل این لوگو رو گذاشتند که قبل از اینکه شما تذکر بدید من به ایشون اطلاع دادم که لوگوی تمام انجمنها رو قرار بدند .. ایشون هم گویا برای طراحی لوگوها مقداری وقت صرف کردند و لوگوها رو قرار دادند.. این نکته رو گفتم که صرفا سو تفاهم پیش نیاد...
به هر حال بهتر هست که انگیزه بیشتری به جناب سمیع عادل داده بشه تا اینکه بخوایم همین اول کار انتقاد کنیم من هم انتقاداتی داشتم که به صورت خصوصی اینها رو به جناب سمیع عادل انتقال دادم که ایشون هم با اخلاق بسیار خوب و انتقاد پذیری عالی در جهت برطرف کردن نقاط ضعف فرمودند که در شماره آینده حتما موارد رو انجام میدهند.
ارزو میکنم که شاهد پیشرفت این مجله و همکاری عزیزان انجمن جوملای فارسی با جناب سمیع عادل باشیم که استارت این کار زیبا رو برای اولین بار در ایران زدند..
موفق باشید
-
کاربر مقابل از tarantino عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
البته اميدواريم توي مجلات خصومت ها كنار گذاشته بشه و به نقد مديريت محتوا جوملا و آموزش هاي پيرو اون بپردازيد
بي طرفي هميشه بهترين تبليغ براي شماست.
اگر بهدور از تبليغات همباشه كه خيلي بهتره
موفق باشيد
-
3 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
مهدی جان من حتما به کمک دوستانی مثل شما نیاز دارم و باعث افتخار است که از محضر شما کسب فیض کنم . انشاء الله که بتوانم ماهنامه را به آن ایده آلی که جوملاکاران ایران آرزو دارند نزدیک کنم .
-
3 کاربر زیر از tick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
tarantino
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در خصوص لوگوی انجمن جوملای ایران من هم در جریان نبودم که جناب سمیع عادل این لوگو رو گذاشتند که قبل از اینکه شما تذکر بدید من به ایشون اطلاع دادم که لوگوی تمام انجمنها رو قرار بدند .. ایشون هم گویا برای طراحی لوگوها مقداری وقت صرف کردند و لوگوها رو قرار دادند.. این نکته رو گفتم که صرفا سو تفاهم پیش نیاد...
به هر حال بهتر هست که انگیزه بیشتری به جناب سمیع عادل داده بشه تا اینکه بخوایم همین اول کار انتقاد کنیم من هم انتقاداتی داشتم که به صورت خصوصی اینها رو به جناب سمیع عادل انتقال دادم که ایشون هم با اخلاق بسیار خوب و انتقاد پذیری عالی در جهت برطرف کردن نقاط ضعف فرمودند که در شماره آینده حتما موارد رو انجام میدهند.
ارزو میکنم که شاهد پیشرفت این مجله و همکاری عزیزان انجمن جوملای فارسی با جناب سمیع عادل باشیم که استارت این کار زیبا رو برای اولین بار در ایران زدند..
موفق باشید
این نشان از لطف شما داشته جناب آقای طالبی که دیگر سایتها را هم از آقای سمیع عادل خواستید اضافه کنند
(البته در ارسال قبلی فراموش کردید کلمه رسمی رو بنویسید !!) هرچند دخالت در سیاست سایتهای دیگر کار حرفه ای نیست. اما انتقاد و پیشنهاد همیشه موفقیتش برای هر دو طرف بوده.(البته سایت جومینا رو به نظر خواستید که اضافه نکنند :دی) اما انتقاد من به ایشان سرجای خودش هست. چرا که انتقاد من به شما بر نمیگرده ! انتقاد در ابتدای کار بهتره به نظرم ! یک دیوار را از اول بر کج بودن پیدا کنیم زودتر میتونیم بر کج رفتنش دخالت کنیم و ... . (هرچند اینجا کجروی نبوده و این یک مثال هست که ربطی به مجله نداره) شما یک سایت دارید و آزادانه در آن هستید. ما فقط میتونیم درباره سایت شما صحبت کنیم و یا استفاده کنیم! و حق دخالت در عنوان آن و سیاستهای آن نداریم. همانطور که دیگران آزادند و میتوانند انتخاب کنند و معنای کلمات را بهتر درک کنند. اگر نسبت به انتقاد بنده در رابطه با سایت خود صحبتی دارید فکر میکنم بهتر باشه در تاپیکی دیگر دنبال کنیم. چرا که این تاپیک مربوط به سایت شما نیست. شاید اصلاً در همین مجله بشه سایت شما را نقد و بررسی نمود!

نوشته اصلی توسط
tick
مهدی جان من حتما به کمک دوستانی مثل شما نیاز دارم و باعث افتخار است که از محضر شما کسب فیض کنم . انشاء الله که بتوانم ماهنامه را به آن ایده آلی که جوملاکاران ایران آرزو دارند نزدیک کنم .
انشاالله و براتون آرزوی موفقیت روز افزون دارم. در انتظار شماره های بعدی مجله هستم. بنده از انتقاد پذیری شما با روی باز مطلع هستم و به همین دلیل هم در این تاپیک شرکت کردم ! اما ظاهراً آقای طالبی حساسیت بیشتری نسبت به مجله داشتند !
برای همکاری همیشه باید به وجه اشتراکات طرفین نگاه کرد.انشاالله وجه اشتراکاتی با مجله جومله خواهم یافت.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
4 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)