سلام
من دارم یه قالب طراحی می کنم که می خوام عنوان ماژول مثلا main menu تو یه fieldset قرار بگیره. من نمی تونم فایل php ای که حاوی این کده رو پیدا کنم. یه چیزایی پیدا کردم ولی وقتی توش تغییرات می کنم چیزی مشاهده نمی کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید.

سلام
من دارم یه قالب طراحی می کنم که می خوام عنوان ماژول مثلا main menu تو یه fieldset قرار بگیره. من نمی تونم فایل php ای که حاوی این کده رو پیدا کنم. یه چیزایی پیدا کردم ولی وقتی توش تغییرات می کنم چیزی مشاهده نمی کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر ممکنه منظورتون رو دقیقا روی یک تصویر نمایش بدید !
از زدن پست های اسپم در انجمن خودداری کنید
یا علی
سلام
بابات اون مساله که گفتین معذرت می خوام
عادت کردیم دیگه
مثلا به کد زیر نگاه کنید:
کد:<fieldset> <legend>main menu</legend> <ul> <li>Home page</li> <li>conactus</li> <li>archiv</li> </ul> </fieldset>
من می خوام main menu به عنوان نام fiieldset باشه. در صورتی که این main menu تو یه تگ div قرار گرفته. من این تگ رو پیدا نکردم. یه چیزایی پیدا کردم که با mainmoduals شروع می شه که پسوندش رو از یه کلاس تو جوملا می گیره ولی اون رو هم تغییر دادم به نتیجه نرسیدم. این main menu از کجا فراخونی می شه.
ممنون
سلام
باز هم روی تصویر مشخص نکردید که به چه تغییری نیاز دارید !
اما برای مین منو در جوملا ماژولی جداگانه نوشته شده است و کلاسهای خاص خودش را دارد ! اما برای عنوان هر ماژول در جوملا میتونید با استفاده از کلاس بندی ماژولها و پسوند کلاس ماژول تغییراتی را اختصاصی برای ماژول مشخص کنید تا فیلدی که مایلید را اختصاصی ویرایش کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)