-
قالب برای ویرچومارت
با سلام وخسته نباشید به همه دوستان
دوستان یه راهنمایی بفرمایید که برای نصب قالب فروشگاه (ویرچومارت) از چه مسیری باید برم برای نصب ؟ : کپی و پیست هست در مسیر components/com_virtuemart/themes/ قالب سایت من JA-Sulfur هست و فکر میکنم برای این قالب . قالب فروشگاهیش هم هست . لطفا راهنمایی کنید و درزمینه طراحی این سایت میخواستم از استادان جوملا کمک بگیرم برای بهتر شدن سایتی که دارم روش کار میکنم از لحاظ قالب سایت و قالب خود فروشگاه لطفا در صورت امکان بفرمایید تا آدرس سایت و پسورد هاست و.......را بدم وقبل آن هزینه طراحی را بگید . ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-05-2011 09:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ویدیو زیر به شما کمک میکنه
یاعلی
-
-

نوشته اصلی توسط
saeedkhakbaz
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام وخسته نباشید به همه دوستان
دوستان یه راهنمایی بفرمایید که برای نصب قالب فروشگاه (ویرچومارت) از چه مسیری باید برم برای نصب ؟ : کپی و پیست هست در مسیر components/com_virtuemart/themes/ قالب سایت من JA-Sulfur هست و فکر میکنم برای این قالب . قالب فروشگاهیش هم هست . لطفا راهنمایی کنید و درزمینه طراحی این سایت میخواستم از استادان جوملا کمک بگیرم برای بهتر شدن سایتی که دارم روش کار میکنم از لحاظ قالب سایت و قالب خود فروشگاه لطفا در صورت امکان بفرمایید تا آدرس سایت و پسورد هاست و.......را بدم وقبل آن هزینه طراحی را بگید . ممنون
لطفا پيغام خصوصي رو چك كنيد
-
-
لطفا پيغام خصوصي رو چك كنيد
لطفا راهنمایی های خود را در قالب تاپیک بیان کنید تا سایر کاربرها هم از آن بهره ببرند ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)