-
من از همین کامپوننت جومینا استفاده کردم مشکلی که دارم این است که وقتی منوی نمره را میزنم و وارد میشوم در قسمت گزارش گزارشات چیزی نمایش داده نمیشود.
آدرس سایت:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
user :****
pass: ****
خواهش میکنم راهنمایی کنید.نیاز مبرم دارم.
ویرایش توسط محمد محسنی : 11-14-2011 در ساعت 11:06 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-14-2011 10:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mis.shafiee
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از همین کامپوننت جومینا استفاده کردم مشکلی که دارم این است که وقتی منوی نمره را میزنم و وارد میشوم در قسمت گزارش گزارشات چیزی نمایش داده نمیشود.
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
user :****
pass: ****
خواهش میکنم راهنمایی کنید.نیاز مبرم دارم.
سلام
نسخه استفاده شده شما از جوم ریپورت نسخه 2 هست و این کامپوننت مشکلاتی را دارد ! از نسخه 3 استفاده کنید !
میتوانید از لینک مقابل برای جوملا 1.5 کامپوننت مدرسه جوملا را دانلود کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در صورتی که میخواهید از جوملا 1.7 و یا 2.5 استفاده کنید از لینک : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر دو لینک فارسی هستند.
همچنین آموزش منتشر شده برای این کامپوننت را از دانشنامه با دقت مطالعه فرمایید.
این کامپوننت بر روی لوکال هاست کار نمیکند ! حتماً باید آنلاین و بر روی سرور اینترنتی باشد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)