-
تنظیمات جوملا 1.5 در پلسک هاست لینوکس
سلام
عیدتون مبارک
خواستم بدونم از دوستانی که عضو رسمی تیم جوملای فارسی هستند کسی هست که با پلسک آشنا باشه و اکانت من رو تنظیم کنه
مشکل من اینجاست که نمیتونم ftp رو فعال کنم
و تو ویرایش configuration.php هم مشکل دارم و همینطور تو تنظیمات پرمیشن فایل ها
طبق آموزش من همه کارها رو درست انجام دادم ولی چون کارم عجله ای هست خواستم یکی از دوستان داوطلب بشه تا پلسک من رو تنظیم کنه (یک بار برای همیشه ) و من برای کارهای بعدیم با مراجه به فایل های تنظیم شده توسط شما پروژه های بعدی رو بدم بالا
ممنون میشم اگه یکی از دوستان این لطف رو در حقم کنه
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-15-2011 09:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام می خواهی تو پلسک چه تنظیماتی انجام بدی
با سپاس
-
-
سلام تو ویرایش configuration.php مشکل دارم
نمیتونم افزونه نصب کنم ارور میده
-
-
سطح دست رسی رو من فول کردم یعنی هر سه ردیف rwx رو که هر کدام سه گزینه داره جمعا میشه نه گزینه همه رو تیک زدم ولی ...
---
خیلی جالبه الآن پنج ساعتو پنجاه دقیقست نشستم پای فوروم ولی هیچ کس اهمیتی به سوال من نمیده اگه این فوروم رو واسه مشکل گشایی راه اندازی کردید پس چرا کسی جواب سوالات منو نمیده در صورتی که سوالات دیگرون رو آنی جواب میدید و به من هم حق بدید که ناراحت باشم 6 ساعت نشستم که یکی جواب بده ولی انگار نه انگار
خواهش میکنم اگه کسی تو انجمن هستند که با پلسک آشنا هستند نحوه ویرایش configuration.php را به طور کامل و دقیق همراه با مثال توضیح بدن من تو این مدت ساعتی که توی فوروم بودم متوجه شدم که مثل خودم خیلیا هستند که مشکلشون دقیقا مرتبط با ویرایش configuration.php هست ولی متاسفانه دوستان طبق cpnel دارن آموزش میدن خب کاملا روشنه که مشکل حل نمیشه چون cpanel با plesk زمین تا آسمون فرق میکنه خواهشی که ازتون دارم اینه که برای پلسک هم همانند سی پنل که موشکافانه توضیح میدهید توضیح دهید .
---
الآن توی مدیرت جوملا ی من نصب افزونه غیر ممکن شده و با ارور های مختلف روبرو میشم و افزونه هم ایرادی نداره چون با موفقیت بروی ومپ نصب و اجرا میشه
هاستم لینوکسه و از آشیانه خریداریش کردم رایگان نیست که برخی از امکانات رو نداشته باشه . کنترل پنلم plesk 9.5.4 هست .
*سه پست شما یکی شد.
ویرایش توسط mersad : 11-15-2011 در ساعت 02:41 PM
دلیل: پست اسپم
-
-
دروود
لایه FTP رو ست کردید ؟
چه تغییراتی رو میخواهید اعمال کنید !
میتونید از طریق نرم افزار های ftp فایل رو دانلود کنید و بعد از ویرایش در سیستم خودتون ان را دوباه بارگذاری کنید
در این انجمن نه تنها به همه دوستان جواب داده میشه بلکه سعی بر این هست که هیچ سوالی بی جواب نباشه
شما طبق قوانین در گرفتن پاسخ خودتون باید کمی صبور باشید
قوانین رو یک بار مطالعه کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
دوست عزيز علت عدم پاسخگويي به خاطر اينه كه اكثر دوستان با cpanel كار كردند و به اين سيستم آشناهستند. پلسك روكمتر كسي كار ميكنه
مورد دوم اينكه در انجمنهاي پشتيباني كه بصورت رايگان خدمات ميدن نبايد انتظار پشتيباني سريع داشته باشيد. اينجا هر كس وقت كنه سؤالات رو جواب ميده و اين بستگي به تشخيص كاربر يا مدير داره كه به چه سؤالي پاسخ بده و شما نبايد انتظاراتي اين چنيني داشته باشيد و گلگي كنيد كه چرا كسي پاسخ نميده
مورد بعدي اينكه شما از مديران درخواست كرديد كه كاري براتون انجام بدن. اميدوارم تصور شما ازمديران اين نباشه كه يك عده افراد بيكار هستند كه منتظرند كسي سؤال بپرسه و اونها پاسخ بدند.
در رفتارتون تجديد نظر كنيد
موفق باشيد
-
-
safajuy
دوست عزیزم خواهش میکنم با برداشت نادرستتون شخصیت ها رو زیر سوال نبرید من هیچ موقع همچین جسارتی نکردم که نه تنها فقط به مدیران بلکه کوچکترین عضو فرورم توهین کنم و ایشان رو بیکار قلمداد کنم تا ایشان کار های من رو انجام بدهند منظور من ارائه یه نمونه مثال از ویرایش configuration.php بود که در دسترس باشه تا دوستان دیگر نیز استفاده کنن و مکرر سوال نپرسن
و در آخر بنده از شما خواهش میکنم که کمی هم شما در تجدید رفتارتون بر آیید چون در هر موضوعی که بنده سوالم رو مطرح کردم شما به طرز بدی جواب من رو دادید
شما باید این حق رو به آماطورها بدید که در گیرایی مطالب ضعیفا و توقع بیش از توانشون از شون نداشته باشید
موفق باشید
-
-
mersad
سلام دوست عزیز ممنون از توجهی که به موضوع داشتید بله دوست عزیز من ftp رو هم ست کردم ولی قصد دارم جوملای جدیدی در لوکال طراحی کنم و دوباره آپدیتش کنم چون این مشکل رو نتونستم حل کنم که هیچ افزونه ای نصب نمیشه و از طرف دیگر نمیخوام مزاحم کسی باشم بازم ممنون از توجهت دوست عزیزم
موفق باشی
-
-
شما تا زمانی که FTP رو ست نکنید بسیاری از افزونه ها رو نمیتونید استفاده کنید
و مهمتر این که شما بعد از انتقال باز هم باید فایل configuration.php ادیت کنید
بهترین راه همون راهی هست که خدمت شما در پست قبل عرض کردم
در مورد اقای safajuy عرض کنم که ایشون از مدیران بسیار خوب این انجمن هستند
ایشون هم سعی میکنند به همه دوستان پاسخگو باشند و تا جای که زمان داشته باشند از در اختیار گذاشتن تجربیات خودشون دریغ نمیکنند
بهتر هست که بحث رو از تخصصی خودش به بیراه نبرید ممنون میشم
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
فرمایش شما متین است دوست عزیز
من اینجا از همه اعضا تشکر میکنم به خاطر این که وقت میگذارن و گره از کار دوستان دیگر رو باز میکنن
ممنون دوست عزیز سعی میکنم بیشتر روش کار کنم انشاالله که مشکل رو رفع کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)