-
مشکل با کلیه زیر منوهای جولا در انواع ماژولهای
من توی خیلی از قالبهای از منو سازهای فارسی شده و original استفاده کردم ولی مشکل زیر منو داشتم. فقط ماژول swmenu توی بعضی از قالبها جواب می ده که اونم خیلی بد جواب می ده. خیلی کارم گیره. 4-5 روزه دنبال یه منو ساز خوب می گردم. من از CSS سر در نمی یارم. یه پیشنهاد خوب بدید لطفا! اگه راه حل راحت نداشته باشه مجبورم بی خیال زیر منو بشم. تا پیک های زیادی رو توی این انجمن در این باره دیدیم که همش به این ختم می شد که باید CSS بلد باشیم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-15-2011 07:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
زیر منو به چه صورت نیاز دارید ؟
آبشاری ؟ درختی ؟ ...
لطفا دقیقا بفرمایید چه منویی نیاز دارید تا راهنمایی کنیم
یا علی
-
-
آقای فیروزمندان الان 2 هفته است توی سایت رو بالا پایین کردم که یه منو ساز بی درد سر پیدا کنم اما هر منو سازی یه درد سری داشت. من از swmenu استفاده کردم اما یه مشکل داشتم. اونم این که منو می رفت زیر سایر ماژولها. البته توی این فروم راه حلهایی داشت که من چون خیلی CSS بلد نیستم نتونستم اعمال کنم. در نگاه اول همه چیز خیلی ساده ایت ولی وقتی عمیق می شی و می خواهی کار بکشی از جوملا عملا باید تخصص بیشتری داشته باشی. از چند تا ماژول دیگه هم از جمله mod_moomenu_CK استفاده کردم اما نتیجه رضایت بخشی نگرفتم. می شه یه منو ساز بی درد سر معرفی کنید؟ آیا همچین ماژولی هست که دردسر کمتری داشته باشه؟ البته با توجه به تجربه بسیار زیاد شما این سوال رو می پرسم...البته با علم به اینکه بهترین ممکنه وجود نداشته باشه...بخدا خسته شدم بس که سرچ کردم توی این فروم..
-
-
سلام
برای منو ساختن ماژولی که در سایت rocket theme هست هم میتونید استفاده کنید ! منو ساز قدرتمندی هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
برای منو ساختن ماژولی که در سایت rocket theme هست هم میتونید استفاده کنید ! منو ساز قدرتمندی هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من این منو رو هم نصب کردم اما باز هم زیر منو ها کار نکرد. البته با قالبهایی که داشتم. من آیا باید چیزی رو ست کنم که ست نیست؟
-
-
دوست عزیز در ساختار چینش منوها باید برای هر منو زیر منو مشخص کنید تا این ماژولها زیر منوها را تشخیص دهند ! هنگامی که منو را میسازید میتوانید منوی مادر را انتخاب کنید ! با دقت بیشتری منوها را بسازید متوجه خواهید شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)