-
سلام
آقا الان به هر بدبختي بود ( گوش شيطون كر) ما بلاخره جوملا را نصب كرديم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا ترو خدا صرفنظر از مطالب دانشنامه واين همه كفتگوهاي بي ثمر در قبل كه با ديگران داشتم، خودت آقا مهدي گل:بصورت گام به گام وجزء به جزء انگار كه ميخواهيد تازه به يك كودك راه رفتن رو ياد بديد بگيد كه من چطور ميتونم آنچه را كه در لوكال ساختم به هاست بيارم ؟ (خواهشي كه دارم از اختصارگوئي وخلاصه نويسي اجتناب كنيد، شايد يه ريزه كاري بوده كه توي اين همه گفتگو با همكارانتان به آن اشاره اي نشده) و باور كنيد من تلاشم را كردم و اگه بگه توي اين 10روز حداقل روزي 5 ساعت از وقتم رو روي اين كار گذاشتم باور كنيد ! همين الان كه اين مطلب را براي شما تايپ ميكنم 6 ساعت طول كشيد تا تونستم بالاخره برنامه جوملارو روي هاست با ftp آپلود كنم!!
آيا براي انتقال سايت از لوكال به هاست (با توجه به اينكه جوملاي اوليه در هاست نصب شده) اين آپلودهاي طولاني مدت وسنگين بازهم لازمه؟؟؟؟
راستي من در لوكال از wamp استفاده ميكنم و جوملاي مورد استفاده ام 1.5.23 ميباشد. , ودر شاخه wwwدر ومپ همزمان روي طراحي سه سايت با سه عنوان مختلف كار ميكنم كه يكي از اونها همين novinpars است.
-- منتظر لطف و محبتتون هستم
با تشكر
ویرایش توسط elyastel : 11-16-2011 در ساعت 03:25 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-16-2011 03:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)