-
پاک شدن کل مطالب k2 در سایت
با سلام به دوستان
یک مشکل بسیار بزرگ برای من پیش اومد که نمی دونم ناشی از هک شدنه یا باگ k2 اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
من یک سایت خبری دارم. و هر روز توش خبر آپلود میشه. امروز صبح وقتی سایت رو زدم بیاد بالا با کمال تعجب دیدم که کل آیتم ها پاک شده و در تمامی بخش ها می نویسه مطلبی برای نمایش وجود ندارد!!!
به پنل مدیریت رفتم دیدم کل آیتم ها پاک شدن اما عکس ها همه وجود داشت. من با استفاده از بک آپ دیتا بیس سایت رو برگردوندم اما می خام بدونم مشکل از کجا بوده؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-16-2011 05:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از مديريت سرورتون بپرسيد كه آيا سرورهاشون رو ارتقاء دادند يا تغييراتي اعمال كردند؟
اين موارد معمولاً به خاطر بروز رساني بوجود مياد
-
-
درود بر شما،
احتمال*های بسیار زیادی در این امر وجود داره:
۱. احتمال داره وب*سایت شما هک شده باشه و توسط هکر جدول jos_contents خالی شده باشه. (احتمال ضعیف)
۲. احتمال بیشتر این هست که جدول بانک اطلاعاتی شما Crash کرده، برای یافتن این مشکل وارد کنترل پانل هاستینگ خود شده، بر روی phpmyadmin کلیک کنید، سپس بانک اطلاعاتی را انتخاب کرده و بررسی کنید در فهرست table های موجود، در ستون size، واژه In Use نوشته است یا خیر ... در صورتی که جواب مثبت است، می*توانید همه جداول را انتخاب کرده، از منو پایین فهرست With selected را بر روی Repair Table ببرید و منتظر انجام فرایند بمانید ...
در صورتی که مشکل همچنان پابرجا بود با مدیر سرور خود تماس گرفته و درخواست تعمیر بانک اطلاعاتی را بدهید ...
کامیاب و سربلند باشید
یاعلی
-
کاربر مقابل از iransbs عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)