-
کانفیگ سرور برای جوملا...
سلام
قبل هرچیز بگم که لطفا پاس ندین به وب هاستینگ تاک که اونجا جواب سلام هم رو هم به زور میدن چه برسه به جواب...
اما بعد...
خود جوملا در بخش مستنداتش درمورد موارد اساسی و موارد پیشنهاد شده برای سرور چیزی ننوشته؟
مثلا علاوه بر ورژن توصیه شده برای مای اس کیو ال و... (که طبیعتا اخرین نسخه هس) کدوم مازول ها و... باید فعال و کدوم ها باید از کار بیفتند؟
توضیحات کامل نیاز دارم اون موارد اولی که موقع نصب میزنه کارم رو راه نمی اندازه..
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-16-2011 08:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ماژول ها بنا به كار شما مي تونه نصب بشه و حساسيتش توسط شما تعيين بشه
مثلاً mod _ security يا ماژول هاي مشابه بايد كانفيگي متعادل داشته باشند به اين صورت كه بهتون اجازه كار بدن وخطاهايي از قبيل 403 و 401 ندند.
اما ماژول خاصي رو مد نظر نداشته جز mod_rewrite كه اونم در اكثر آپاچي ها فعاله
معمولاً اگر چيزي لازم باشه ذكر مي كنند واگر از پيش فرض استفاده بشه حرفي ازش نمي زنند.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
در دو لینک زیر حداقل موارد لازم نوشته شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون بررسیشون کردم
الان تنها یک مشکل هست اون هم اینکه برای نصب/حذف باید اف تی پی فعال باشه برای اینکه به حالت عادی برگرده باید چه کار کنم؟
(سطوح پوشه های جوملا صحیحه)

به سرور دسترسی کامل دارم اگه ممکنه بگید باید چه کار کنم؟ (+سرچ انجمن نمیدونم چه طوریه هرچی میسرچم میزنه چیزی پیدا نشد)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)