با سلام
راه کارهای مناسب برای اینکه سایت هک نشه رو لطفا یه توضیح بدید. ار این پلاگین های امنیتی که وجودداره استفاده کنم خوبه ؟

با سلام
راه کارهای مناسب برای اینکه سایت هک نشه رو لطفا یه توضیح بدید. ار این پلاگین های امنیتی که وجودداره استفاده کنم خوبه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از این آموزش استفاده کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آموزش برای جوملا هم مشابه هست.
در کل بحث امنیت سایت یک موضوع نسبی هست و قسمت عمده ای از اون مربوط به سرور میشه ، که سرور شما چقدر امن و قابل اعتماد هست.
اسفتفاده از آخرین نسخه جوملا یکی از مهم ترین موارد هست ، در ضمن نصب افزونه ها خودش یک ریسک امنیتی هست ، اکثر اوقات سایت به خاطر مشکلاتی که افزونه ها دارند هم میشه ، پس باید پلاگین ها امنیتی رو هم با دقت انتخاب کنید.
درود بر شما،
پس از مطالعه کامل نوشته قرار داده شده توسط torghoundy توصیه می*کنم فایل configuration.php را با نرم*افزار Zend Guard و یا IonCube رمزنگاری کنید تا در صورتی که فایل شما توسط هکر خوانده شد نتواند به رمز های شما دست یابد ... (البته تا حد زیادی موثر خواهد بود)
کامیاب و سربلند باشید
یاعلی
نوشته اصلی توسط iransbs [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من هم اون برنامه رو دارم بعد چی کار کنیم؟
ویرایش توسط sherzad : 11-17-2011 در ساعت 07:48 AM
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی که کردید. سایتی که قبلا طراحی کردم از مدیریت محتوای جوملا هک نشده از هاست هک شده.سوالم اینجاست که وقتی از هاست هک میشه تمام سایتهای که روی اون هاست هست هک میشن ؟ ومشخصات یه هاست خوب رو از کجا میشه متوجه شد؟تمام میزبانی های وب همشون میگن هاست ما 100000000000 چیزو ساپورت میکنه و امنیت هم توپه توپ ؟
من الان از 2 پلاگین GuardXT و تایید ورود به بخش مدیریت استفاده میکنم که چند تا سوال داشتم که در تاپیک جدید عرض میکنم خدمتتون.
با سپاس
سلام
هاست مورد اعتماد ما مامبوسرور هست که از نظر امنیت و کیفیت قابل اعتماد هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)