سلام
من میخام زبان فارسی رو در جوملا 1.7 نصب کنم تا سایت دو زبانه درست کنم
برای این کار باید فایل زبان فارسی رو داشته باشم که اصلا پیدا نمیکنم لطفا اگه دارید برام لینک بزارید تا دانلود کنم
متشکرم

سلام
من میخام زبان فارسی رو در جوملا 1.7 نصب کنم تا سایت دو زبانه درست کنم
برای این کار باید فایل زبان فارسی رو داشته باشم که اصلا پیدا نمیکنم لطفا اگه دارید برام لینک بزارید تا دانلود کنم
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما میتونید بسته های جوملا فارسی را در لینک زیر پیدا کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی ظاهرا بسته زبان بصورت مجزا هنوز منتشر نشده است
برای این منظور پیشنهاد میکنم شما در ابتدا جوملا فارسی را نصب کنید
در ضمن فکر کنم با جایگزین کردن فایل های جوملا فارسی با فایل های قبلی هم به نتیجه برسید.
یا حق.
آقای محسنی من کل سایتهام از دوشنبه که آپدیت جدید اومده رفته هوا
پس کی پک مربوط به بسته طبان نسخه 1.7.3 رو اینجا منتشرمیکنید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رفته هوا یعنی چی ؟
مشکل چی هست ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟
فقط در زبان مشکل دارید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز سلام
من راه حل مشکل شما رو گفتم.
در ضمن فکر کنم با جایگزین کردن فایل های جوملا فارسی با فایل های قبلی هم به نتیجه برسید.
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خدمت اساتید گرام عارضم که همون طور که میدونید در نسخه 1.7.3 تغییرات زبانی به نسبت دوتا قبلی زیاده مثلا در بخش تنظیمات و...نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از آپدیت جوملا مشکلی که پیش میاد این هست که در زبان فارسی عبارت مربوط به زبان موجود نیست و نتیجه دیگه معلومه...
الان من یک سایت طراحی کردم اما نمیتونم به مشتری تحویلش بدم چون این مشکل از زبان فارسی هست باید زبان مدیریت رو انگلیسی بذارم که جالب نیست...
در کنار این سایتهایی که روی سرورم بوده و مسئولیت آپدیت با خودم هست هم همین مشکل برقراره...
+
میخوام بدونم اگه تا این یکی دو روزه بسته زبان تیم جوملا فارسی منتشر میشه که صبر کنم والا خودم شروع کنم به ترجمه...
سلام
دوست عزیز لطفا کمی صبور باشید.
به هر حال ترجمه روال خاص خودش را دارد ، مطمئنا بعد از آماده سازی برای عموم منتشر خواهد شد.
یا حق.
بلی میدونم
اما لطفا یه زمان بگید...
سلام
متوجه منظور من نشدید ؟
من جوملا 1.7 فارسی رو نصب کردم حالا میخام سایتم دو زبانه بشه اولین کار اینه که فایل زبان فارسی رو نصب کنم و بعد باید پلاگین رو فعال کنم حالا میخام زبان فارسی رو دانلود کنم اومدم دانلودش کردم ولی وقتی تو جوملا نصب میکنم error میده بعدشم مجبورم جوملا رو حذف و دوباره روی wamp نصب کنم . به هر حال
حالا میخاستم بدونم شما فایل زبان فارسی برای جوملا 1.7 ندارید
با تشکر
دروود
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)