-
دفعه سومه سایتم هک میشه
بسم الله
سلام به همه بزرگوراران
این دفعه سومه که سایتم هک میشه؛ البته در هر سه دفعه فقط نام کاربری و پسورد رو عوض می کنه و به مطالب سایت کاری نداره نمی دونم مشکل کجاست توی روت سایت دوتا فایل به نام gee.php و lloyd.php گذاشته بود.
از سی پنل، لاگ فایل سایت رو به صورت تصویر گذاشتم تا شاید شما دوستان بتونید بهتر کمک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متأسفانه این ماجرا جنبه حیثیتی داره پس میزان حساسیت قضیه رو متوجه می شید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2011 04:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز شما باید بیاین ببینید که مشکل از کجاست که شما 3 بار هک شده اید . باید ببینید مشکل از سمت سایت هست یا سمت سرور . توصیه من به شما این است که جوملا خود را به نسخه 1.5.24 بروز رسانی کنید . سپس سایت خودتان را اسکن کنید ببینید باگ یا مشکل امنیتی داره یا نه . اگر مشکل از سمت سایت شما نبود پس قطعنا از سمت سرور میباشد . اگر از سمت سرور بود سریعا سرور خودتان را عوض کنید .
اگر هاست مطمن و خوب با قیمت پایین خواستی خبرم کن .
سوالی بود در خدمتم . موفق باشید
-
-
سلام ممنون از پاسختون
روز اولی که پک به روز رسانی 1.5.23 به 1.5.24 اومد به روز رسانی کردم نکته ای که هست اینه که چطور باید سایت رو اسکن کنم تا ببینم باگ داره یا نه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
saghy_110
بسم الله
سلام به همه بزرگوراران
این دفعه سومه که سایتم هک میشه؛ البته در هر سه دفعه فقط نام کاربری و پسورد رو عوض می کنه و به مطالب سایت کاری نداره نمی دونم مشکل کجاست توی روت سایت دوتا فایل به نام gee.php و lloyd.php گذاشته بود.
از سی پنل، لاگ فایل سایت رو به صورت تصویر گذاشتم تا شاید شما دوستان بتونید بهتر کمک کنید
متأسفانه این ماجرا جنبه حیثیتی داره پس میزان حساسیت قضیه رو متوجه می شید
ممنون
سلام
از چه قالبي تو سايتتون استفاده كرديد؟
ممكنه اين فايل ها توسط شل هاي موجود در افزونه ها به سايت شما آسيب رسونده باشه
البته عدم امنيت سرور هم يكي از موارد شايع هست كه من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بهتون پيشنهاد ميكنم.
موفق باشيد
-
-
در پاسخ به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز
باید بگم که من قالب سایت رو با نرم افزار آرتیستیر طراحی کردم و چطور میشه فهمید مشکل از باگ*های هسته سایته یا از قالب؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
یا حق
-
-
يك اسكنر داريم كه باگ ها رو تشخيص ميده توي هاست. توي انجمن هاي هك و امنيت زياده چنين موارد.
هرچند با اين تفاصير احتمال اينكه هاستتون مشكل داشته باشه خيلي بيشتره تا اينكه بخوايين سايت رو اسكن كنيد
از سرور هاي امن تر استفاده كنيد
موفق باشيد
-
-
درود
دوست عزیز در مورد اسکن یک سرچ در گوگل بزنید به نتیجه میرسید . یا در انجمن اشیانه عضو شوید و در مورد اسکن انجا سرچ کنید به نتیجه خواهید رسید
اما به احتمال خیلی زیاد از سمت سرور میباشد .
سوالی بود در خدمتم
-
-
فکر می کنم هکر از این باگ استفاده می کنه:
لطفا اگر میشه بگید این باگ رو چطور برطرف کنم؟
ممنون
-
-
سلام
بعیده از این روش پیش رفته باشه !
اما با گذاشتن پسورد روی پوشه ادمینستراتور جوملا دیگه موارد بی معنا خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
درود
دوست عزیز شما چه طوری و با چی سایتتون را اسکن کردید ؟
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)