-
چگونه جداول بانک مورد نظر خود را با جداول موجود در جوملا ترکیب کنم؟
با سلام
راستش من یه کم گیج شدم . قبل از اینکه با جوملا آشنا بشم همیشه جداول mysql مورد نظر رو خودم میساختم و حالا نمیدونم این جداول رو چطور باید با جداول موجود در جوملا ترکیب کنم. و یا اینکه اصلا لازم هست این کارو بکنم یانه ؟ در مورد صفحات php موجود در جوملا هم همین مشکل رو دارم . نمیدونم باید همون ها رو تغییر بدم یا اینکه صفحات جدید ایجاد کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-18-2011 03:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز شما با جوملا چكاري ميخواييد انجام بديد؟
جوملا موقع نصب جداول خودش رو مي سازه و اينكار بصورت خودكار انجام ميشه
ميشه بگيد دقيقاً منظورتون چيه؟
-
-
من میخوام اطلاعات حدود هزار نوع کالا رو داخل بانک نگهداری کنم و همین اطلاعات رو در صفحات مختلف به نمایش بزارم تا کاربران بتوانند آنها را ببینند و سفارش دهند و یا نظر خود را در مورد هر کالا اعلام کنند.آیا باید جدول کالا ها رو داخل همین بانک جوملا قرار بدم؟ ومثلا برای اینکه مشخص کنم چه کاربری چه کالاهایی سفارش داده باید از چه جداولی استفاده کنم؟
-
-
براي خوندن مطالب از ديتابيس بايداز توابع خود جوملا براي فراخواني از ديتابيس استفاده كنيد. اين كار نيازمند دانش فني هستش.
ولي براي معرفي كردن محصولات كامپوننت هاي فروشگاه ساز داريم كه اين محدوديت ها رو براتون حذف ميكنه و بصورت كاملاً ديناميك سايت روبراتون پياده ميكنه
البته اگر صفحه ايندكس داريد ميتونيد از iframe استفاده كنيد
موفق باشيد
-
-
یعنی نمیشه با دستورات php اطلاعات رو از بانک بخونم ؟ چون من هنوز استفاده از توابع جوملا رو بلد نیستم
-
-

نوشته اصلی توسط
comptech
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی نمیشه با دستورات php اطلاعات رو از بانک بخونم ؟ چون من هنوز استفاده از توابع جوملا رو بلد نیستم
سلام
راه ساده تری هم هست.
اگر قصد دارید از جوملا استفاده کنید، کامپوننت ویرچومارت رو بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
ببینید من میخوام از همین کامپوننت ها که گفتید استفاده کنم ولی با کدنویسی php میخوام این فروشگاه رو برای خودم سفارشی کنم . و نمیدونم که باید سراغ چه فایل هایی برم و اون ها رو تغییر بدم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
-
-
كجاش رو ميخوايييد سفارشي كنيد؟
بيشتر توضيح بديد تا بهتر كمكتون كنيم
موفق باشيد
-
-
ببینید اول میخوام صفحه ای که کالاها داخل اون هست بیاد و بعد وقتی مشتری روی هر کدوم کلیک کرد چندین عکس از اون کالا نمایش داده بشه . در زیر هر کالا جایی برای جایی برای کامنت گذاشتن مشتریان وجود داشته باشد. برای هر مشتری بتوان لیس خرید هایش را بررسی کرد . واینکه در هر صفحه بتونم ویدئو های مربوط به هر کالا رو نمایش بدم
-
-
سلام
برای همین عرض کردم ویرچومارت رو بررسی کنید!
تمامی این موارد با ویرپومارت امکان پذیر هست.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)