-
مالکیت فایل ها در دایرکت ادمین
سلام
من توی دایرکت ادمین تمام فایل ها 644 و فولدر ها 755 هستن. وقتی وارد تنظیمات قالبی که نصب کردم میشم پیغام مجاز نبودن دسترسی برای تغییر پارامتر ها رو میده. توی ادرس زیر خوندم که باید مالکیت فایلها رو به آپاچی داد که من نفهمیدم باید چیکار کنم. آدرسشم گذاشتم
میشه بگید چطور از دایرکت ادمین مالکیت فایلها رو به آپاچی بدم؟
(فکر کنم باید در انجمن متفرقه سوالمو میپرسیدم. عذر میخوام)
ویرایش توسط hamedjoomla : 11-19-2011 در ساعت 09:24 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-19-2011 09:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این تاپیک ربطی به مشکل شما نداره ! اونجا بحث کمی تخصصیتر هست و برای موضوع دیگری !!!
آدرس سایتتون رو بفرمایید تا به شما مشکل را عرض کنم ! احتمالاً پوشه قالب باید پرمیشن 777 داشته باشه ! یا شاید پوشه ای داخل قالب ! بستگی به پیغامی که مشاهده میکنید و نوع قالب و ساختار آن دارد روش حل مشکل !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
لطفاً در تاپیک سوال خود را دنبال کنید ! پیغام خصوصی نفرمایید !
توجه کنید در این انجمن قوانین بازنشر رعایت شده و همچنین از نرم افزارها و یا افزونه های جوملایی که دارای بازنشر محدود هستند (کامرشیال) پشتیبانی نمیشود ! اما اگر مشکل شما مربوط به فریم وورک گانتری هست میتونید در این تاپک مشکل را دنبال کنید ! این فریم وورک آزاد هست !
برای حل مشکلتون میتونید تمام پوشه های موجود در هاست خود را پرمیشن 777 بدید ! کش فریم وورک گانتری نیاز به ساخت یکسری فایل را دارد ! میتوانید صرفاً پوشه cache را دسترسی 777 بدید !
اینکار در دایرکت ادمین با ورود به مدیریت فایلها انجام شدنی هست ! در انتهای مدیریت فایلها گزینه تغییر پرمیشن هست که میتونید مشخص کنید پوشه های زیر این پوشه نیز تغییر دسترسی داشته باشند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)